Vacature Locatie-assistent Nieuwegein

Vacature Locatie-assistent Nieuwegein

NIA ACADEMIE zoekt een locatie-assistent in Nieuwegein

NIA ACADEMIE is een particuliere academie, opgericht door interieurontwerpers, die zich uitsluitend met interieurvormgeving bezighoudt. Het onderwijsaanbod, vakopleidingen en cursussen op Hbo-niveau, wordt steeds opnieuw afgestemd op de eisen en wensen van de markt. Vanwege groei zijn we op zoek naar een

FLEXIBELE LOCATIE-ASSISTENT M/V 
(deeltijd 10 uur)
voor het opstarten en begeleiden van cursussen in Nieuwegein.

Wij zoeken iemand die gastvrij en enthousiast is en die de cursusdagen goed voorbereid laat starten. Eventuele problemen biedt jij gemakkelijk het hoofd.

Alles onder controle?

Bij het organiseren van een perfecte cursus komt heel wat kijken. Denk daarbij aan het bestellen van catering en het inplannen van lokalen. Je draagt voor een belangrijk deel de verantwoordelijkheid voor het goed laten verlopen van de cursus, en ook voor de vaak hectische tijd vlak voor aanvang van de les. Dan komt er ineens veel op je af en moet je met creativiteit en overleg oplossingen bedenken voor eventueel ontstane problemen. Je schat in wat je zelf kunt oplossen en waar het nodig is om te overleggen met de locatiemanager van NIA in Nieuwegein en/of met docenten of cursisten. Jij bent voor aanvang van de cursus het aanspreekpunt voor cursisten die vaak uiteenlopende vragen hebben.

Van presentielijst tot certificaat

Er bestaat niet veel lesmateriaal in ons vak en NIA werkt veelal met professionele hand-outs. Deze moeten worden gedrukt en worden uitgedeeld bij de start van een cursus. Het verzorgen en uitdelen van certificaten maakt een cursus compleet. Daarnaast begeleid je gastvrouwen die helpen met koffie en thee zetten voor onze cursisten. Je werklocatie is De Woonindustrie in Nieuwegein en incidenteel onze leslocaties Eindhoven of Rotterdam.

De Woonindustrie in Nieuwegein is een inkoopcentrum voor business-to-business. Dé plek waar interieurfabrikanten hun collecties presenteren. Een locatie om inspiratie op te doen, te netwerken en kennis te delen met branchegenoten.

Competenties

- Inlevingsvermogen en tact
- Klantvriendelijkheid, waaronder representatief handelen/voorkomen
- Samenwerken
- Stressbestendig
- Sterk in plannen en organiseren

Bij het samenwerken met de directie wordt er enerzijds van je verwacht dat je gemakkelijk opdrachten aanneemt envoert. Aan de andere kant worden ideeën en verbetervoorstellen wel gewaardeerd. Je moet dus een goede balans vinden tussen uitvoeren en meedenken.

 

EISEN

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Kunnen werken met Word, Excel (basis)
- Fysiek bekwaam om een lokaal met tafels en stoelen in te richten met de juiste opstelling voor betreffende cursus 
- Woonachtig zijn in Nieuwegein of omgeving is een must

Wat ga je doen?

Locatie- en tijdgebonden taken zijn o.a. (De Woonindustrie 8.30 uur tot 10.30 uur)
- Lokalen openen en een passende tafelopstelling realiseren
- Aansturen gastvrouwen 
- Ontvangen van cursisten en docenten
- Lesmateriaal uitdelen en beamers voor docenten klaarzetten 
- Koffie en thee zetten voor de cursisten 
- Lokalen schoonhouden 
- Aanwezig zijn bij proeflessen

Taken die op flexibele tijden gedaan kunnen worden zijn o.a.:
- Voorraadbeheer, koffie etc. inkopen
- Wassen van keukendoeken etc.
- Online hand-outs bestellen en studiemappen samenstellen 
- Licht administratieve werkzaamheden
- Verder voorkomende werkzaamheden

Wat bieden wij?

We bieden een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheden bij een groeiende organisatie voor 10 uur per week. Werktijden zijn in ieder geval tussen 8.30 uur tot 10.30 uur op maandag, dinsdag, (incidenteel op woensdag), donderdag en vrijdag in De Woonindustrie in Nieuwegein. Werkdagen zijn afhankelijk van het aantal cursussen. In drukke periodes maak je iets meer uren. In rustige periodes zoals schoolvakanties en in de zomervakantie zullen er minder werkzaamheden zijn.

Interesse?

Stuur een motivatie door mail, foto en C.V.  naar nia.vragen@gmail.com t.a.v. Jannet den Hollander. Dat kan tot 31 december 2017.  Uit deze reacties wordt een aantal mensen uitgenodigd voor een gesprek om kennis te maken met NIA. Iedereen krijgt een reactie.

Beeld o.a. van Hypsos