Leslocatie Eindhoven

Leslocatie Eindhoven

Leslocatie

De Laat Kenniscentrum
Strijp-S, Gebouw Videolab 1e etage
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Dit is onze leslocatie voor de Vakopleiding Interieurstyling (Fase 1). De les vindt plaats in trainingsruimte 1.

De infomiddag van 26 januari 2018 is op een andere locatie op Strijp-S

Koffie, thee en lunch

Er is koffie en thee aanwezig in de algemene wachtruimte van de locatie. Wat de lunch betreft is het selfcatering: je moet je eigen lunch verzorgen. Er zijn een aantal restaurantjes aan /in de buurt van de Torenallee waar je kunt lunchen.

 

 

 

 

 

Parkeren en Openbaar vervoer

Strijp-S is uitstekend bereikbaar. Er zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen en een parkeergarage. De Laat Kenniscentrum zorgt ervoor dat de cursisten een kortingskaart van 25% korting krijgen voor het parkeren.

Het openbaar vervoer is nóg gemakkelijker. Er is een treinstation Strijp-S, van daaraf is het 8 minuten lopen naar de Torenallee. Er rijden vier bussen in een kwartier.

 

Infomiddag 26 januari Eindhoven

De infomiddag in Eindhoven op vrijdag 26 januari 2018 organiseren we in een andere ruimte op Strijp-S. De lesruimte Stoelendans van Seats2Meet.

Info middag Interieur Ontwerpen en Interieurstyling
Vrijdag 26 januari 2018
15.00 tot 17.00 uur
Strijp-S | Torenallee 24 | 5617 BD  Eindhoven (op de 1e etage van De Apparatenfabriek)

Strijp-S is goed bereikbaar met de auto. Er zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen en een parkeergarage. Je kunt bij de balie van Seats2Meet een een uitrijkaart kopen (€6, -).  Vanaf treinstation Strijp-S is het 8 minuten lopen naar de Torenallee. Er rijden vier bussen in een kwartier en die stoppen bij Seats2Meet om de hoek.

Aanmelden voor de gratis infomiddag kan via: nia.academie.office@gmail.com