BNS CRISP vakdag 2017

BNS CRISP vakdag 2017

Ben jij nog scherp als ondernemer?

Stylisten opgelet! Op 3 november a.s. organiseert beroepsvereniging BNS Crisp de Vakdag 2017 met het thema: Ondernemers Challenge. Op de prachtige locatie van Explore by Lute in Muiden dagen zij je uit aan de slag te gaan met je ondernemerschapWil je groeien als ondernemer en professioneel stylist? Mis deze dag dan niet!

ga de uitdaging aan!

Er is een uitdagend, veelbelovend en informatief programma voor de ervaren stylist, maar ook startende stylisten zijn van harte welkom! Op deze dag wordt je door professionele coaches uitgedaagd om met jezelf als ondernemer en je bedrijf aan de slag te gaan. Samen ga je over de streep, kom je tot nieuwe inzichten en heb je de nodige aha-momenten...

in het kort

• Wat maakt jou anders en wat is je meerwaarde? Hoe kun jij je onderscheiden met jouw bedrijf? Ondernemerscoach Adinda Keizer geeft inzicht.
• Ga op date! Tijdens uitdagende speeddates wordt heel veel praktische, concrete en to-the-point informatie gedeeld voor ondernemende stylisten.  
• Presentatiecoach Annet Schram houdt je een spiegel voor: hoe wil je overkomen, wát breng je over en waar liggen je grenzen?
• Kom naar de ondernemershelpdesk. Hier tref je ZZP Nederland (ondernemersorganisatie), Joan du Bois (advocate) en Splendid (grafisch ontwerp). Dé plek dus voor al je vragen over o.a. belastingen, verzekeringen en juridische zaken. Ook voor je logo, visitekaartje, etc. kun je hier terecht.

Overige info en aanmelden
De kosten zijn € 25,- voor BNS Crisp-leden en € 35,- voor niet-leden (deze bedragen zijn exclusief BTW).

Durf jij de confrontatie aan te gaan en mee te doen met deze Challenge? Meld je dan nu aan!

Programma

10.00- 10.30 ontvangst

10.30- 10.50 aftrap Vakdag

11.00- 12.30 workshop rondes 1 & 2

12.30- 13.30 lunch

13.40- 15.10 workshop rondes 3 & 4

15.15- 16.30 borrel

beeld:  Muriel Janssen, Hay, Greater Venues

Cursus Kleurrijk Ondernemen

Wil jij persoonlijke begeleiding bij het uitwerken van je ondernemersplan? NIA ACADEMIE verzorgt een cursus Kleurrijk Ondernemen. In zes ochtenden maak je kennis met de vele aspecten van het starten van je zzp-praktijk. Na een uitgebreide ondernemersscan, waarin jouw eigen 'ondernemersprofiel' wordt samengesteld, kun je in de cursus aan de slag met je sterke én zwakke kanten. In de cursus werk je onder andere aan het concept van jouw onderneming, het vaststellen van je doelgroep, de kern en visie van je bedrijf en je communicatieplan. Lees hier meer over deze cursus