TRENDSAFARI herfst en winter 2018|2019

TRENDSAFARI herfst en winter 2018|2019

Dinsdag 20 juni 2017 | NewWerktheater, Amsterdam

Ben jij toe aan een flinke inspiratieboost? Kom dan op dinsdag 20 juni naar onze nieuwe trendpresentatie Radical Atoms tijdens de altijd inspirerende TRENDSAFARI. 

De nieuwe Trendsafari herfst en winter 2018|2019, is dé lifestyle en consumententrend presentatie voor iedereen die met productinnovatie bezig is. Een nieuw seizoen waarin uitdagende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van mode, design en retail te zien zijn. 

Radicale veranderingen

Oude denkbeelden over schoonheid en stijl veranderen in een hoog tempo om ruimte te geven aan een meer fluïde idee van seizoen, identiteit en gender. De ‘connected consumer’ verenigt individuele geluiden uit de maatschappij in een nieuwe beweging van cultureel activisme. Zo kunnen radicale veranderingen op microniveau tegenwoordig macro gevolgen hebben!

Natuurlijk passeren ook de nieuwste thema’s, silhouetten, kleuren en materiaalinnovaties de revue. Laat je inspireren door de presentatie van Jan Agelink, waarbij je een indruk krijgt van het toekomstbeeld van fashion. 

NewWerktheater Amsterdam

De trendsafari vindt dit keer plaats bij het NewWerktheater in Amsterdam. Dit voormalige theater is omgetoverd tot gloednieuwe hotspot van Amsterdam.

Geef je nu op voor de nieuwe TRENDSAFARI herfst/winter 2018-19 | Radical Atoms

Nieuwsgierig geworden en zin in deze inspiratieboost?

Meld je aan via deze link! (NIA cursisten mogen zich aanmelden tegen abonnementstartief)

Korting voor NIA curisten

Meer lezen en inschrijven:

Datum: dinsdag 20 juni 2017             
Locatie: NewWerktheater, Amsterdam
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)  
Prijzen: € 99,95 euro voor niet-abonnees | € 84,95 euro voor NIA-cursisten