TRENDSAFARI S|S 2019

TRENDSAFARI S|S 2019

Dinsdag 9 januari 2018 | Start Up Village, Amsterdam

Ben jij toe aan een flinke inspiratieboost? Kom dan op dinsdag 9 januari naar onze nieuwe trendpresentatie 'de_code' tijdens de altijd inspirerende TRENDSAFARI. 

De nieuwe Trendsafari voorjaar en zomer 2019, is dé lifestyle en consumententrend presentatie voor iedereen die met productinnovatie bezig is. Een nieuw seizoen waarin uitdagende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van mode, design en retail te zien zijn. 

Code

De nieuwe Trendsafari voor s/s 2019 gaat over het gebruik van een nieuwe taal om bestaande codes te ontrafelen, blootleggen en verduidelijken. Welke tot nu toe moeilijk te doorgronden codes kunnen we met behulp van moderne technologie wel ontcijferen? Wat zien we dan? En, hoe reageren we daarop?

Designers reageren hierop door het bedenken van nieuwe designsystemen, nieuwe producten of zelfs geheel nieuwe celstructuren.  

Wat kun je verwachten? Veel inspirerende voorbeelden van hoe de_code zich al manifesteert in design, fashion en retail. Uiteraard komen er ook veel bijpassende silhouetten, kleuren en materiaalinnovaties voorbij.

Programma

09.30 uur   Ontvangst en registratie

10.00 uur   Welkom Jan Agelink en oprichter Start Up Village

10.15 uur   Inspirerende sessie de_code door trendwatcher Jan Agelink

11.15 uur   Pauze

11.30 uur   Vervolg trendsessie de_code

12.30 uur   Einde programma

Beeld: jantrendman, modern meadow, vetements, schoenvisie

Start Up Village Amsterdam

De trendsafari vindt dit keer plaats in Start Up Village in Amsterdam. Startup Village is een gemeenschappelijke werkruimte in Amsterdam Science Park waar innovatieve high-tech en science based startups zijn gevestigd en volop de ruimte krijgen om te ontwikkelen. Het is de plek met de hoogste dichtheid high-tech ondernemerschap per m² in Amsterdam. De perfecte locatie dus voor onze de_code Trendsafari.

Geef je nu op voor de nieuwe TRENDSAFARI S|S2019 | de_code

Meer lezen en inschrijven:

Datum: dinsdag 9 januari 2018              
Locatie: Start Up Village, Amsterdam
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)  
Prijzen: € 99,95 voor niet-abonnees | NIA-cursisten betalen de abonnee-prijs van € 84,95