HOW TO BE CREATIVE

HOW TO BE CREATIVE

HOW TO BE CREATIVE

Dinsdag 14 februari is onze halfjaarlijkse ‘stylistendag’ tijdens de VAKbeurs in De Woonindustrie. Wij organiseren deze dag in samenwerking met BNS Crisp en NIA. Hét event om bij te praten met collega's en meteen de laatste interieurtrends te spotten. De stylistendag biedt een bijzonder programma vol tips & tricks, wetenswaardigheden en nieuws. Daarnaast tonen meer dan 125 interieurfabrikanten hun laatste collecties en noviteiten. Meld je snel aan, dan ben je ervan verzekerd dat je erbij kunt zijn!

                DE TOEGANG IS GRATIS!
Meld je wel even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v "aanmelding stylistendag" en je naam.

 

11:00 uur | ONTVANGST met koffie/thee

Vanaf 11:00 uur ben je van harte welkom in De Woonindustrie te Nieuwegein. Er staat koffie en thee met wat lekkers erbij voor je klaar in het Atelier, begane grond.
Nog nooit in De Woonindustrie geweest? Kijk dan alvast even rond, ruim 125 interieurfabrikanten exposeren er hun collecties. Tijdens de VAKbeurs tonen zij de laatste primeurs en noviteiten. Vergeet niet naar de 2e etage te gaan waar de afdeling "slapen" is.

10:00 - 14:00 uur | ONTMOET & GROET

Net als vorig jaar organiseert BNS Crisp op de Stylistendag een ‘Ontmoet & Groet BNS Crisp’ in de homebase van BNS Crisp. Het bestuur, de bureauleden en de commissies zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en ideeën te delen. De leden van de keurmerkcommissie vertellen graag welke meerwaarde het keurmerk voor jou kan opleveren. De commissie professionalisering& promotie vertelt wat je dit jaar kan verwachten. Nog niet aangesloten stylisten krijgen zo een prima beeld van wat de beroepsvereniging voor hen kan betekenen.
Kom langs tussen 10:00 en 14:00 uur!

11:15 uur | HOW TO BE CREATIVE | Frits Philips, The School of Life

Volgens Einstein worden we allemaal geboren als genie. Dat is maar goed ook. Want als we een beetje willen gedijen in een wereld die steeds sneller verandert, hebben we een flinke dosis creativiteit nodig. Dus waarom zouden we ons laten tegenhouden door de aloude mythe dat creativiteit is voorbehouden aan een enkeling? Met andere woorden: hoe herwinnen we ons eigen creatieve potentieel? Spreker is Frits Philips, hoofd professionele programma's en kerndocent van The School of Life.
Entree is gratis, maar meld je wel aan via info@dewoonindustrie.nl o.v.v. Stylistendag "How to be Creative" en je naam. (vol=vol)

13:00 uur | VASTGOEDSTYLING de hype voorbij.

door Marieke Blezer (NIA ACADEMIE)

De turbulente huizenmarkt levert interessante kansen op voor Vastgoedstyling en Vastgoedfotografie. Marieke Blezer van Casa & Co is gepokt en gemazeld als vastgoedstylist, zij geeft tijdens deze lezing een inkijkje in het boeiende vak van Vastgoedstyling.

14:00 uur | COLOR PASSPORT

door Ellentine van Elderen (NIA ACADEMIE)

NIA heeft voor Nederland het exclusieve opleidingsrecht verworven voor de training Color Passport System, gericht op interieurarchitecten- en vormgevers. Ellentine van Elderen laat je kennis maken met enkele aspecten van dit vernieuwende kleursysteem.