PINTA zoekt talent

PINTA zoekt talent

PINTA is op zoek naar ontwerptalent

Het inrichten van een huis is spannend voor klanten! Het combineren van de juiste elementen en persoonlijke stijl is best lastig. Elk interieur begint met een mooi plaatje...

PINTA - online platform voor interieuradvies - helpt de klant aan dat interieurplaatje. PINTA vertaalt dit in een inspirerend interieuradvies dat past bij de wensen en stijl van de klant.

'Maak van je huis jouw droomthuis en laat je inspireren door een persoonlijk interieuradvies van PINTA'

Om deze dromen te realiseren is PINTA op zoek naar talent. PINTA zoekt per direct zelfstandig werkende, inspirerende en verrassende ontwerpers. Alle PINTA ontwerpen worden uitgewerkt in Sketchup en PINTA zoekt dan ook mensen die hier bedreven in zijn! Het is een kunst om mooie beelden te maken in Sketchup! 

Beheers je het gratis computertekenprogramma Sketchup nog niet? Schrijf je dan snel in voor de 3-daagse starterscursus Sketchup van NIA ACADEMIE in Amsterdam of Nieuwegein.

Lijkt het je leuk om samen te werken met PINTA? Heb jij de kennis, ervaring en ben je flexibel? Mail dan PINTA en geef een korte beschrijving met je ervaring, opleidingen en referentieprojecten.
Ben je 'beginnend' en nieuwsgierig? Mail dan ook een korte beschrijving naar PINTA met je ervaring, opleiding en referentieprojecten.

Bekijk hier de website van PINTA voor meer informatie.

SketchUp tekening www.vanreggie.com