Leslocatie Arnhem

Leslocatie Arnhem

Leslocatie In de Weerd

In de Weerd is een initiatief van zeven Arnhemse organisaties die ieder op eigen wijze ‘Arnhemmers inspireren tot meedoen’. Met elkaar bieden deze organisaties aan Arnhemmers een breed scala aan mogelijkheden om maatschappelijke actief te zijn. De zeven organisaties gebruiken het Lunchcafé ‘Geniet in de Weerd’ om hun relaties en klanten te ontvangen. Vanwege de centrale ligging en de uitgebreide vergaderfaciliteiten, is In de Weerd een aantrekkelijke plek om af te spreken en bijeenkomsten te organiseren. 

BEZOEKADRES: 

Weerdjesstraat 168
6811 JH Arnhem

Leslokaal: Zaal 1

Bereikbaarheid

Vanaf Arnhem Centraal station (5 min lopen) 
Verlaat via de hoofduitgang het stationsgebouw en loop in zuid-oostelijke richting naar de rivier de Rijn via Nieuwe Plein (aan de linkerzijde bevinden zich horecagelegenheden, rechts de Nelson Mandelabrug). Sla bij de vierde straat linksaf. Dit is de Weerdjesstraat. In de Weerd is na ca. 100 meter aan je rechterhand. 

Met de auto
Vanuit de richting Apeldoorn (A50): afslag nr. 20 Arnhem-Centrum.
Vanuit de richting Utrecht/Zevenaar (A12)/Oberhausen (E35): Afslag nr. 26 Arnhem-Noord.
Vanuit de richting Nijmegen (A325): afslag Centrum (je rijdt de Nelson Mandela-brug helemaal rond, en slaat onderaan rechtsaf).

Parkeren
Arnhem heeft een parkeerroute. Om een parkeergarage te vinden volg je de borden "Centrumring + P". 

Wij adviseren je om gebruik te maken van deze parkeergarages:

  • Parkeergarage Rozet Langstraat, Langstraat 10, 6811 JA Arnhem: 450 parkeerplaatsen. 
  • Parkeergarage Centraal, Willemstunnel 1, 6811 KZ Arnhem: 1050 parkeerplaatsen.

Tarieven: tussen 06:00 tot 18:00 uur: € 0,41 per 10 minuten tussen 18:00 en 06:00 uur: € 0,50 per heel uur. Maximaal € 15,00 per dag.

Koffie, thee en lunch

Normaliter zijn onze vakopleiding 'self catering' en moeten studenten in hun eigen koffie, thee en lunch voorzien. Op deze locatie is het echter anders geregeld:

Op deze locatie zijn we verplicht om tijdens de lessen per student koffie en thee af te nemen en voor de vier zaterdagen een lunch.

De kosten à € 65,- verrekenen we bij de opleidingskosten. Dit arrangement is uitsluitend verplicht op deze locatie. 

Het aanbod van de coronaproof lunch is divers: verschillende luxe broodjes, wraps, soep & sap/zuivel, vegetarische en veganistische opties zijn aanwezig. Met allergieën kan men rekening houden.

Proefles volgen?

Ga voor meer informatie en aanmelden naar deze pagina