Infodag Interieuropleiding

Infodag Interieuropleiding

een droom van een carrière

Krijg je regelmatig een compliment over je stylingkwaliteiten? Ben je altijd bezig met het inrichten van je huis en hoe dit nog beter kan? Of heb je een verbouwing achter de rug en ontdekt dat je daar iets mee wilt? Ben je je baan zat en wil je nu écht van je passie je werk maken? 

Stiekem kriebelt het. Iedere dag bezig zijn met kleur, interieur, styling...wat een droombaan! Iedere klant is weer anders dus iedere werkdag ook!

Jij oriënteert je op een opleiding en werk in interieurstyling of -ontwerp. Speciaal voor jou organiseert NIA ACADEMIE daarom deze infodag. 

Waarom een startersdag?

De Startersdag van NIA ACADEMIE is in het leven geroepen voor mensen die nog geen enkele ervaring hebben in de interieurbranche, maar wel overwegen om een opleiding te volgen en te starten in het interieurvak. Voordat je je kostbare euro’s investeert in een intensieve opleiding, is het goed om te weten hoe de interieurbranche in elkaar steekt, vinden we bij NIA ACADEMIE. Wat kun je allemaal doen, hoe pak je het aan en is interieur wel de juiste keuze voor jou? Naast het feit dat een baan in de interieurbranche interessant en veelzijdig is, zijn er andere aspecten aan verbonden waar je misschien niet aan gedacht hebt. Want eenmaal klaar met je opleiding begint de realiteit. Lees hier alvast wie wat doet in de interieurbranche

info

Datum
Woensdag 12 juni 2019

Starttijd
10 uur (inloop met koffie en thee vanaf 9.30 uur)

Prijs
€ 7,50 BTW-vrij

Locatie
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
Nieuwegein

Vooraf inschrijven via deze site.

Aantal deelnemers
minimaal 10 - maximaal 24

Doe je mee? Meldt je dan aan via de groene knop.

Wat kun je verwachten?

NIA organiseert de Startersdag om antwoord te kunnen geven op de vraag of interieur iets voor jou is. Op deze dag leer je ons opleidingsinstituut kennen en krijg je informatie over de startersopleidingen Interieurstyling (Fase 1) en Interieur Ontwerpen (Fase 2). Bij NIA ACADEMIE wordt alleen les gegeven door mensen uit het interieurvak, waardoor je erg goed voorbereid wordt op de praktijk!

Een interieurprofessional vertelt hoe een werkdag van een interieurstylist/-ontwerper eruit kan zien

Tijdens de proeflessen maak je alvast kennis met de lessen Interieurstyling en Interieur ontwerpen bij NIA ACADEMIE.

Programma

Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Voor wie is de startersdag?

Deze dag is niet interessant voor (oud)studenten van NIA ACADEMIE en mensen die al volop werkzaam zijn in de interieurbranche. Heb jij nog geen opleiding gedaan, weinig tot geen ervaring met de praktijk en wil je mensen uit het vak leren kennen? Dan heten we je van harte welkom op woensdag 12 juni in De Woonindustrie in Nieuwegein!  

 

Waar?

De locatie van de Startersdag is De Woonindustrie in Nieuwegein. De Woonindustrie (voorheen Home Trade Center) is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branchegerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden vakbezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten.

DOE MEE
Je bent welkom vanaf 9.30 uur, om 10 uur start het programma.

Inschrijven kan via de groene button rechts in het grijze gedeelte van deze pagina.

We zien ernaar uit om kennis met je te maken. Tot ziens op de Startersdag! 

Bron foto 1: Arro Home

Infodag woensdag 12 juni 2019