Photoshop

Photoshop

2-daagse cursus photoshop elements

Aan het visualiseren van je ideeën worden steeds hogere eisen gesteld. Tegenwoordig moet alles instagrammable zijn en de moeite van het delen waard. Als je als zelfstandig stylist of interieurontwerper een eigen website hebt, is goed beeld heel belangrijk om je werk zo optimaal mogelijk te presenteren. Doe je dit niet, dan kan het zomaar gebeuren dat je collega, die misschien minder goed is in ontwerpen maar betere foto’s op de website heeft, sneller klandizie aantrekt.

Het kunnen werken met Photoshop is voor jou als zzp-er daarom geen overbodige luxe.  Met Photoshop beschik je over alles wat je nodig hebt om het beste uit je digitale afbeeldingen te halen, ze onbeperkt te transformeren en ze op unieke manieren te presenteren. Wil jij dit graag leren? Onze cursus Photoshop biedt uitkomst! Je kunt de cursus met zowel Photoshop als Photoshop Elements volgen. 

stap voor stap

Een blauwe muur groen maken? Mooie collages maken voor je blog? Of een tussentijds moodboard voor je klant zodat je je ontwerp nog bij kunt sturen? Het kan! Tijdens deze cursus doorlopen we stap voor stap de belangrijkste tools van het programma. Door middel van eenvoudige oefeningen leer je verschillende vaardigheden. Na deze cursus kun je op een eenvoudige en snelle manier de prachtigste beelden bewerken. 

Waarom Photoshop Elements?
Wij bieden de optie om tijdens de cursus met Photoshop Elements te werken. Waarom is dit eigenlijk? Photoshop Elements is het eenvoudige zusje van Photoshop. Het is makkelijk onder de knie te krijgen en overzichtelijk in gebruik. Een win-win voor jou dus. Het kost je minder tijd om foto’s te bewerken, want interieur blíjft natuurlijk je core business. Bovendien kost het programma nog geen € 100,-. Je hoeft het programma alleen maar te downloaden op de laptop en je zit niet vast aan een abonnement. Beschik jij al over het gewone Adobe Photoshop en wil je daarmee leren werken? Ook dan ben je welkom op de cursus!

Cursusinformatie

Duur
2 dagen

Prijs
€ 395 ,- Onze cursussen zijn BTW-vrij.

BNS-Crisp leden ontvangen 10% korting op deze cursus. Graag voor aanmelding een kortingscode aanvragen: nia.academie.office@gmail.com

Betaling
Bovenstaande prijs geldt voor inschrijving via de site en betaling met iDEAL. Je ontvangt een bevestigingsfactuur via de mail. Deze bestelwijze heeft onze voorkeur.

Factuur
Heb je niet de mogelijkheid om met iDEAL te betalen en wil je met een factuur vooraf betalen? Schrijf je dan in via deze site en vink ‘betalen via factuur’ aan. Hiervoor berekenen we € 12,50 extra administratiekosten.

Certificaat
Na het afronden van deze training ontvang je het certificaat ‘Photoshop’ van de NIA ACADEMIE.

Lunch
Een uitgebreid lunchbuffet is inbegrepen bij de cursusprijs

Doelgroep 
Iedereen die met dit handige beeldbewerkingsprogramma wil werken.

B.Y.O.L.
Neem je eigen laptop met photoshop mee, plus muis en muismatje.

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 10 personen

Huiswerkbelasting
Circa acht uur per week

Meenemen
Zie cursusomschrijving

Locatie
De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein

Lestijden
10.00 tot 16.00 uur | pauze 12.30 tot 13.30 uur

Schrijf je in met de groene button onder aan deze pagina

Praktische informatie

Handige boekjes 
We adviseren het boekje ‘Ontdek Photoshop Elements 13’, auteur André van Woerkom, ISBN13 9789059406575 , prijs € 15,-. Van dezelfde auteur kun je ook ‘Ontdek Photoshop Elements’ voor nieuwere versies van het programma kopen. Voor een boekje over een nieuwere Photoshop-versie betaal je iets meer. Aanschaf van het boek is niet verplicht.

Een ander fijn boek over Photoshop Elements is van Scott Kelby. Je kunt het boek kiezen over de versie van Photoshop Elements die jij gebruikt. Deze boeken zijn helaas niet allemaal naar het Nederlands vertaald. 

Windows- en Mac-vaardig

Windows-gebruikers moeten bekend zijn met de Windows-omgeving en Mac-gebruikers met OS. Archiveren, slepen, rolmenu’s, mappen aanmaken en het gebruik van usb-sticks zijn voor jou geen probleem. Een vooropleiding is niet nodig.

Voor deze opleiding gebruik je je eigen laptop met daarop het programma Photoshop Elements  12 of hoger. Heb je een oudere versie? Update deze dan bijtijds.
Je kunt deze cursus ook volgen met Photoshop CS. Hiervoor kun je bij Adobe een abonnement afsluiten.
Werken in de cloud is niet handig: er is internet in het leslokaal, maar dit is niet supersnel. Vergeet niet om je muismatje en verse batterijen voor je muis mee te nemen.

Wat leer je in deze cursus?

- Belangrijke gereedschappen en paletten 
- Beelden uitsnijden
- Selecteren van onderdelen van een afbeelding
- Werken in lagen
- Corrigeren en retoucheren 
- Werken met tekst
- Resolutie en bestandsgrootte van beelden
- Gebruik van verschillende brushes
- Je eigen brushes maken
- Nieuwe bestanden maken

Eén lesdag van 5 uur geeft minimaal 8 uur huiswerk per week. Maar méér mag ook. Je weet hoe het gaat met het leren van een computerprogramma: héél veel oefenen!

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 10 personen

Huiswerkbelasting
Circa acht uur per week

Meenemen
Zie cursusomschrijving

Locatie
De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein

Lestijden
10.00 tot 16.00 uur | pauze 12.30 tot 13.30 uur

Schrijf je in met de groene button onder aan deze pagina

Vakopleiding Digitaal Dessin Ontwerpen

Kan je er na deze cursus geen genoeg van krijgen? Je kunt doorstromen naar deze creatieve 8-daagse vakopleiding. Digitaal Dessin Ontwerpen is dé opleiding waar je je opgedane kennis van Photoshop in praktijk kunt brengen!

Vragen?
Heb je nog vragen of wil je bijvoorbeeld je persoonlijk leerdoel voorleggen? Neem dan contact op! Dat kan via een mail of een telefoontje naar de studieadviseur van NIA ACADEMIE.

nia.vragen@gmail.com

06 41 39 79 15 | Jannet den Hollander (ma t/m do 10.00 - 17.00 uur)
06 24 14 55 54 | René Verhoeven (ma, di, do, vrij 10.00 - 17.00 uur)

docent photoshop elements marjolein van hout

Is 13 jaar zelfstandig ondernemer, fotograaf en beeldbewerker. Na het behalen van het diploma Grafisch Vormgever, heeft zede opleidingen Fotografische Vormgevingen Fotoreflectie gevolgd aan de Nederlandse Fotovakschool. Sinds kort mag ze zich ook "Adobe Certified Associate Photoshop CC" noemen. Ze is werkzaam geweest als beeldbewerker en studiomanager van een fotostudio. Inmiddels geeft ze 8 jaar les op freelance basis bij o.a. St.-Lucas College, Fotovakschool en sinds kort ook bij NIA.

www.marjoleinvanhout.nl

Nieuwegein 'Photoshop Elements' ma 13 en 27 mei 2019

Photoshop Elements ma 13 en 27 mei 2019