Info-ochtend Vastgoedstyling

Info-ochtend Vastgoedstyling

Is werken als Vastgoedstylist iets voor jou?

Een huis kopen is emotie. Een spannende aangelegenheid voor koper en verkoper. Als verkoper doe je afstand van een plek waar je aan gehecht was, en als koper zoek je dé plek waar je je eigen thuis kunt creëren. Een huis kopen is als een date, waarin de eerste indruk de doorslag kan geven!

Een vastgoedstylist weet als geen ander in te spelen op dat gevoel door een huis zó te presenteren, dat kopers de mogelijkheden zien van de woning en overgaan tot het doen van een bod. 

NIA ACADEMIE verzorgt een complete opleiding Vastgoedstyling van acht dagen met theorie, opdrachten en een praktijkdag. Lees meer over onze Vakopleiding Vastgoedstyling…

Om je alvast kennis te laten maken met deze opleiding, organiseert NIA ACADEMIE op woensdag 23 januari de Vastgoedstyling Kickstart!

Kom langs

Wil je meer weten over onze vakopleiding Vastgoedstyling? Kom dan naar onze Vastgoedstyling Kickstart! Een dag vol met informatie over het vak en een proefles Vastgoedstyling door één van onze docenten. 

De Vastgoedstyling Kickstart kost € 7,50. Dit is een bijdrage voor de lunch die door NIA ACADEMIE verzorgt wordt. 

De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein

Gratis parkeren

Docent: Marieke Blezer

Programma en inschrijving Vastgoedstyling Kickstart wo 23 januari 2019

De info-ochtend bestaat uit een proefles, lezing/presentatie en wordt afgesloten met een lunch. Het definitieve programma wordt zo snel mogelijk op de website gezet. 

Voor de lunch brengen we € 7,50 in rekening. 

Inschrijving Info-ochtend Vastgoedstyling wo 23 januari 2019