proefles Vastgoedstyling

proefles Vastgoedstyling

Is werken als Vastgoedstylist iets voor jou?

Een huis kopen is emotie. Een spannende aangelegenheid voor koper en verkoper. Als verkoper doe je afstand van een plek waar je aan gehecht was, en als koper zoek je dé plek waar je je eigen thuis kunt creëren. Een huis kopen is als een date, waarin de eerste indruk de doorslag kan geven!

Een vastgoedstylist weet als geen ander in te spelen op dat gevoel door een huis zó te presenteren, dat kopers de mogelijkheden zien van de woning en overgaan tot het doen van een bod. 

NIA ACADEMIE verzorgt vanaf heden een complete opleiding Vastgoedstyling van zes dagen en zes ochtenden met theorie, opdrachten en een praktijkdag. Ook aan je ondernemersvaardigheden wordt gewerkt met een complete ondernemerscursus. Lees meer over onze Vakopleiding Vastgoedstyling…

Kom langs

Wil je meer weten over onze vakopleiding Vastgoedstyling? Kom dan naar onze proefles!

Proeflessen Vastgoedstyling:

Nadere informatie over deze proefles volgt!

De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein

Gratis parkeren

Docent Marieke Blezer

gratis

Je kunt gratis deelnemen aan onze proeflessen. Je moet je wel vooraf even aanmelden i.v.m. onze voorbereidingen en de faciliteiten. Neem gerust een vriend of vriendin mee!
Aanmelden via: nia.academie.office@gmail.com

Naar de najaarsbeurs
Wil je liever naar de proeflessen Interieurstyling (Fase 1) en Interieur Ontwerpen (Fase 2)? op maandag 17 sept 2018 is de najaarsbeurs in De Woonindustrie. Op deze dag geven wij in Nieuwegein onze proeflessen Interieurstyling en Interieur Ontwerpen. Tussen de proeflessen door kun je ook nog gratis de najaarsbeurs van De Woonindustrie bezoeken. Dit geldt alleen voor aspirant-studenten, losse aanmeldingen voor de najaarsbeurs zijn niet mogelijk.