Workshop SketchUp Make

Workshop SketchUp Make

Workshop SketchUp Make

Veel mensen hebben voordeel bij het kunnen maken van een digitale 3D-tekening of plattegrond: degenen die gaan verbouwen of de tuin opnieuw willen inrichten, interieurstylisten die hun stylingplan in 3D willen presenteren, interieurontwerpers die naast handmatig ook digitaal willen tekenen, tuinontwerpers, meubelmakers, enz. Maar met welk  tekenprogramma moet je dit doen en is digitaal tekenen wel iets voor jou? Maak alvast kennis met het programma SketchUp in onze workshop op maandag 9 september.

Hands on

NIA ACADEMIE heeft een kennismakingsworkshop van een dagdeel met veel info over de tools en met hands on oefeningen. Wij werken in deze workshop met het programma SketchUp Make. Het is heel gebruiksvriendelijk en bovendien gratis te downloaden.

Ga voor de laatste actuele versie van SketchUp Make naar http://www.sketchup.com/download/all

cursusinformatie

Duur
1 dagdeel

Prijs
€ 95, - | Onze cursussen zijn BTW-vrij

Betaling
Bovenstaande prijs geldt voor iDEAL betaling. Je ontvangt een bevestigingsfactuur via de mail.

factuur
heb je niet de mogelijkheid om met ideal te betalen en wil je met een factuur vooraf betalen? kies dan voor betaling via factuur. je ontvangt de factuur direct in je mailbox. je inschrijving is pas definitief als we het bedrag hebben ontvangen op de rekening van nia academie. let op, voor deze betaalwijze brengen we € 12,50 administratiekosten in rekening. 

Locatie
De Woonindustrie Nieuwegein

Tijd
10.00 tot 12.30 uur

Certificaat
Geen certificaat

Catering
Koffie en thee

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 10 personen

Inschrijven
met de groene inschrijfbutton

workshop SketchUp Make ma 9 sept 2019

Stap voor stap leren

De docent van de workshop en 3-daagse cursus is ook interieurarchitect. Het werken met SketchUp wordt in de workshop daarom benaderd vanuit dat vakgebied. Stap voor stap leren we je de basisvaardigheden die je nodig hebt. Tijdens deze workshop tekenen we een klein huis met meubels uit het warehouse. Let op! Dit is een workshop van één dagdeel. We kunnen niet het hele programma van binnen en van buiten behandelen. Hiervoor hebben we een uitgebreide 3-daagse cursus.

B.Y.O.L.

Naar de workshop neem je je eigen laptop mee met daarop het programma SketchUp Make. Om goed te kunnen werken met SketchUp, heb je een 3-knopsmuis met scrollwiel nodig. Vergeet je muismatje en de oplader van je laptop niet. Download thuis het programma vast, en check voorafgaand aan de workshop ook of het werkt!

Catering
Koffie en thee

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 10 personen

Inschrijven
met de groene inschrijfbutton

workshop SketchUp Make ma 9 sept 2019

Je laptop en SketchUp

Voor SketchUp is het belangrijk dat je laptop aan de eisen voldoet om het programma aan te kunnen. SketchUp werkt alleen op een computer met een  64-bits besturingssysteem. Intel videokaarten worden vanuit SketchUp niet ondersteund. De Intel HD Graphics 3000 en 4000 serie geven de grootste kans op problemen.

Gebruik bij voorkeur je eigen laptop.  Een geleende laptop ken je niet goed en dit kan voor vertraging zorgen in de les.

Lees hier meer over SketchUp en de minimale vereisten voor jouw laptop  (Windows en Apple)

Make of Free?

Tot 2018 was SketchUp Make de gratis downloadversie van SketchUp. De versie uit 2017 blijft beschikbaar voor gratis download, maar wordt niet meer ge-update. SketchUp biedt nu het gratis online SketchUp Free aan. Voor de workshop gebruiken we SketchUp Make omdat dit offline gebruikt kan worden.  

SketchUp via  Slim.nl
Studenten van onze vakopleidingen kunnen een abonnement op SketchUp Studio aanschaffen via Slim.nl voor € 57,50.  De instructies voor de aanschaf van dit abonnement ontvang je na aanmelding. Deze software is uitsluitend bedoeld voor gebruik in het onderwijs.

Foto's: Reggie van Kessel (foto 1 en voorpagina), SketchUp