Webinar Trendkleuren in Balans

Webinar Trendkleuren in Balans

Zó pas jij de trendkleuren van Histor toe!

Wil jij ook eens een heel andere kant op in jouw adviezen? Laat je inspireren door de kleurtrends van Histor, de kleur van het jaar 2020 én het nieuwe kleursysteem dat is onderverdeeld in vijf collecties. De consument wil graag een een warm en harmonieus interieur en de drie kleurtrends van Histor voor 2020 sluiten aan bij die tijdgeest.

In samenwerking met Historstylist Jelena Brillenburg-Wurth, organiseert NIA ACADEMIE een webinar over de trendkleuren van Histor. Meld je aan en leer van Jelena hoe je de nieuwe kleuren adviseert aan je klant!

(Afbeeldingen: Histor)

Chinese Porcelain

Niets is zo persoonlijk als kleur, en dat maakt het gebruik van kleur in huis ook zo leuk. Het maakt je huis sfeervol en authentiek. Hoe je dat doet? Tijdens het webinar deelt Jelena volop handige tips en inspiratie met je. Kleur kiezen we op gevoel maar er zijn een aantal vuistregels voor het gebruik van kleur in je huis. Gebaseerd op deze regels heeft Histor een systeem ontwikkeld waarmee je kleur en harmonie in huis brengt, wat je favoriete interieurkleur ook is. Het draait hierbij om de juiste balans. De Histor trendkleur van 2020 is Chinese Porcelain: een prachtige mix van kobalt- en inktblauw. Je ontdekt in het webinar de veelzijdigheid van deze warme blauwtint aan de hand van drie kleurentrends.

info

Duur
1 uur

Prijs
€ 25,-  BTW-vrij

Korting
Op deze webinar is geen korting van toepassing. 

Betaling
Bovenstaande prijs geldt voor inschrijving via de site en betaling met iDEAL. Je ontvangt een bevestigingsfactuur via de mail. Deze bestelwijze heeft onze voorkeur.

Certificaat
Je ontvangt geen certificaat

Doelgroep
interieurstylisten en -ontwerpers

Aantal deelnemers
maximaal 100

Tijd
10.00 - 11.00 uur

Inschrijven
Schrijf je in met de groene button onder aan de pagina

Webinar via Zoom
Dit webinar volg je thuis achter je eigen laptop of pc via het programma Zoom. Voorafgaand aan het webinar ontvang je een uitnodiging via mail.

Praktische informatie en aanmelden

De kosten voor dit webinar bedragen € 25,- BTW-vrij.

Voorafgaand aan het webinar ontvang je via mail een uitnodiging voor Zoom. Zorg er dus voor dat je de gratis versie van Zoom hebt gedownload op je laptop of computer. 

webinar Trendkleuren in Balans do 9 juli 2020

Over Jelena

Jelena werkt al ruim 10 jaar als interieurprofessional en is actief in diverse aspecten van het vak, met een bijzondere fascinatie voor kleur. Jelena communiceert over trendsignaleringen, geeft les, workshops en trainingen, zowel aan particulieren als aan retailers. Daarnaast maakt zij complete interieurplannen voor de particuliere markt en is verbonden aan Histor en Sigma als kleurspecialist. Jelena is docent bij NIA ACADEMIE en geeft de modules Professioneel Kleurplan en Trendwatching.