proefles Dessin Ontwerpen

proefles Dessin Ontwerpen

Dessins zijn 'terug van weggeweest'

Prints zijn niet meer weg te denken uit het interieur en zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting met textiel en behang. Dessins zijn 'terug van weggeweest' en geven jouw stylingplan een extra (kleurrijk) accent.

Voor professionals in het interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor stoffen en behang, biedt NIA een basis vakopleiding aan van 8 dagen.

Kom langs

Kennismaken met onze docent en lessen? Kom naar onze proefles Dessin Ontwerpen.

Nadere informatie over deze proefles volgt!

Docent Marianne Hoogstraten

Gratis

Je kunt gratis deelnemen aan onze proeflessen. Je moet je wel vooraf even aanmelden i.v.m. onze voorbereidingen en de faciliteiten. Neem gerust een vriend of vriendin mee!
Aanmelden via: nia.academie.office@gmail.com

Naar de najaarsbeurs
Wil je liever naar de proeflessen Interieurstyling (Fase 1) en Interieur Ontwerpen (Fase 2)? Op maandag 17 sept 2018 is de najaarsbeurs in De Woonindustrie. Op deze dag geven wij in Nieuwegein onze proeflessen Interieurstyling en Interieur Ontwerpen. Tussen de proeflessen door kun je ook nog gratis de najaarsbeurs van De Woonindustrie bezoeken. Dit geldt alleen voor aspirant-studenten, losse aanmeldingen voor de najaarsbeurs zijn niet mogelijk.