Dessindag

Dessindag

Dessins zijn 'terug van weggeweest'

Textiel is de toekomst en de interieurs mogen weer wat speelser. Prints zijn daarom niet meer weg te denken uit het interieur en zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting met textiel en behang. Dessins zijn 'terug van weggeweest' en geven jouw stylingplan een extra (kleurrijk) accent.

Voor professionals in het interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor stoffen en behang, biedt NIA ACADEMIE een basis vakopleiding aan van 8 dagen. Tijdens deze opleiding leer je dessins ontwerpen in het programma Photoshop (Elements). Overweeg jij om deze opleiding te gaan doen maar wil je eerst kennismaken? Dan ben je van harte welkom op de Dessindag op maandag 17 september in De Woonindustrie!

Kom langs

Wil je eerst kennismaken met onze docent, de lessen en de dessinontwerppraktijk? Op de Dessindag heb je ruimschoots de gelegenheid om te ontdekken of het iets voor jou is! Tijdens deze dag volg je een proefles Dessin Ontwerpen door onze docent Marianne Hoogstraten, woon je een Photoshopclinic bij van Marjolein van Hout en wordt de dag afgesloten met een interessante lezing door Ab Oosterhof, dessinontwerper en eigenaar van Prints van Oranje. Deelname aan de Dessindag is gratis. Meld je nu aan via nia.academie.office@gmail.com o.v.v. je naam + telefoonnummer. 

 

 

 

Docent Dessin Ontwerpen Marianne Hoogstraten

Programma

Lunch tijdens de Dessindag is op eigen gelegenheid. In verband met de najaarbeurs in De Woonindustrie is er voldoende catering aanwezig voor een lekker lunchuurtje. NIA ACADEMIE zorgt voor koffie, thee en iets lekkers!

10.00 - 10.30 uur   Inloop met koffie/thee/lekkers

10.30 - 12.30 uur   Proefles Dessin Ontwerpen

12.30 - 13.30 uur   Lunch

13.30 - 14.15 uur   Photoshopclinic

14.15 - 14.30 uur   pauze

14.30 - 15.30 uur   Lezing Ab Oosterhof van Prints van Oranje

Gratis

Deelname aan de Dessindag is gratis. Neem gerust een vriend of vriendin mee en meld je dan vooraf even aan i.v.m. onze voorbereidingen en de faciliteiten. Dit kan via: nia.academie.office@gmail.com o.v.v. je naam en telefoonnummer.  

Naar de najaarsbeurs
Wil je liever naar de proeflessen Interieurstyling (Fase 1) en Interieur Ontwerpen (Fase 2)? Dat kan ook in de Woonindustrie op maandag 17 september. Tussen de proeflessen of de Dessindag door kun je ook nog gratis de najaarsbeurs van De Woonindustrie bezoeken. Dit geldt alleen voor aspirant-studenten, losse aanmeldingen voor de beurs zijn niet mogelijk.

Beeld: Lelièvre via Bart Brugman