Proefles Dessin Ontwerpen

Proefles Dessin Ontwerpen

Dessins zijn 'terug van weggeweest'

Textiel is de toekomst en de interieurs mogen weer wat speelser. Prints zijn daarom niet meer weg te denken uit het interieur en zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting met textiel en behang. Dessins zijn 'terug van weggeweest' en geven jouw stylingplan een extra (kleurrijk) accent.

Voor professionals in het interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor stoffen en behang, biedt NIA ACADEMIE twee basisvakopleidingen aan: de 5-daagse opleiding Handmatig Dessin Ontwerpen (Fase 1) en de 8-daagse vakopleiding Digitaal Dessin Ontwerpen (Fase 2). Overweeg jij om (één van) deze opleidingen te gaan doen maar wil je eerst kennismaken? Dan ben je van harte welkom op de proefles Dessin Ontwerpen op maandag 8 juni 2020.

Kom langs

Wil je eerst kennismaken met onze docent, de lessen en de dessinontwerppraktijk? Op deze ochtend heb je ruimschoots de gelegenheid om te ontdekken of het iets voor jou is! Je ontvangt informatie over onze opleidingen en je volgt een proefles van docent Marianne Hoogstraten.   

 

Programma maandag 8 juni

PROGRAMMA
09.30 - 10.00 uur   Inloop met koffie/thee/lekkers

10.00 - 10.30 uur   Introductie NIA ACADEMIE

10.30 - 12.00 uur   Proefles


LOCATIE
De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein
(gratis parkeren)

Over Marianne

Marianne heeft haar eigen dessinontwerpbureau Dutch Dessin. Daarnaast geeft zij het vak Dessin Ontwerpen op verschillende stylingopleidingen, waaronder NIA ACADEMIE.

 
 

 

 

Bron afbeeldingen: Designed for Living