VAKdag - Connecting the Brands

VAKdag - Connecting the Brands

Vakdag - Connecting the Brands

Na het succes van 2017 organiseert Architecten Showroom Amsterdam weer een Vakdag - Connecting the Brands op 21 juni 2018. De dag staat in het teken van interessante lezingen, productpresentaties en workshops van bekende merken zoals Dock Four, MOSA, Ohmann Leer, Luxaflex, Eurocol en Forbo. 

trendlezing

De dag wordt afgesloten met een trendlezing door Fabienne Bruyninckx van Bruyninckx Designers: Kleurenstudie TARKETT, de invloed van kleuren en materialen in leeromgevingen.

'De omgeving draagt in grote mate bij aan de vorming en persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Behalve een bijdrage te leveren in decoratief opzicht, werkt kleur direct in op onze emoties, ons gedrag en ons welzijn. Designer en kleurendeskundige Fabienne Bruyninckx vertelt meer over het diepgaand onderzoek dat zij deed naar de emotionele impact van kleur en het effect van kleur op het gedrag van gebruikers. U zult een heel aantal concrete adviezen verwachten waarmee u direct aan de slag kunt in uw dagelijks werk.'

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de vakdag op donderdag 21 juni in de Architecten Showroom op IJburg.

Lezing MOSA: Marie Gon & Color Navigator

Elke branche kent zijn voortrekkers. Binnen de stylingwereld is Marie-Gon één van de eersten die de meerwaarde van het Color Navigation System heeft erkend en erin is geschoold. Zij laat jou in een presentatie zien wat alle mogelijkheden zijn van dit kleursysteem, dat gefundeerd is op wetenschappelijk onderzoek. 

Trainingen Color Navigator worden in Nederland uitsluitend aangeboden door NIA ACADEMIE. Klik hier voor meer informatie over deze training.

workshops en aanmelden

De Vakdag is speciaal gericht op interieurstylisten en -ontwerpers.

Tussendoor is er een zomerse lunch van Madame Délicieux en maakt een barista de hele ochtend koffie (en thee) naar keuze. Als kers op de taart ontvang je een goed gevulde goodiebag met daarin het boek Kleurenstudie van Fabienne Bruyninckx, zodat je kunt nagenieten van deze inspirerende dag!

Locatie: Architecten Showroom Amsterdam
Datum: donderdag21 juni 2018
Tijd: 9:30 - 15:30

Meld je aan via deze link. Bij de aanmelding maak je jouw keuze voor vier verschillende workshops en lezingen. 

Beelden o.a. van Color Navigator