VAKdag Integration of Brands

VAKdag Integration of Brands

Vakdag - Integration Brands

De Vakdag ‘Integration of Brands’ op donderdag 12 september 2019 is een jaarlijks geslaagd evenement waar de dag in het teken staat van interessante lezingen, productpresentaties en workshops.Dit jaar is er onder andere keuze uit een workshop over ‘Recyclen trend of noodzaak?’, ‘Lighting Design’ of maak jouw eigen leren clutch.

trendlezing

Naast alle inspirerende workshops is er een interessante centrale eindlezing ‘From crap to king’ door Toshy over hoe illegale, creatieve straatkunst kan uitgroeien tot storytelling art.

Tijdens dit evenement kan u genieten van een heerlijke zomerse lunch. Afsluitend aan deze dag hebben wij een borrel georganiseerd en zal u naar huis vertrekken met een goed gevulde goodiebag.

De Architecten Showroom

In Amsterdam aan de Pedro de Medinalaan 1b is de Architecten Showroom Amsterdam gevestigd. Dit is de plek voor de laatste trends, innovaties en kennis. Op dit moment zijn er 22 internationale bedrijven vertegenwoordigd, waarbij u terecht kunt voor advies en stalenmateriaal. De Architecten Showroom Amsterdam helpt u en uw opdrachtgever verder bij de ontwikkeling en inrichting van uw gebouw. Alles op één locatie in een inspirerende omgeving.

Praktische info en korting

Interesse in de Vakdag ‘Integration of Brands’ van de Architecten Showroom Amsterdam?

Die vind je hier

Gebruik de code NIA en ontvang €10,00 korting op je entreebewijs.