Color Trend Seminar

Color Trend Seminar

Spring | summer 2021

Als interieurvormgever ben je bezig met kleur, vorm en materiaal. Om in te spelen op de behoeftes van je opdrachtgevers en klanten, is het voor jou belangrijk om op de hoogte te zijn van de trends van aankomende jaren op dit gebied. Bij NIA ACADEMIE willen we daarom onze studenten stimuleren en motiveren om regelmatig trendlezingen en -presentaties te bezoeken! In november is je kans want dan blikt het toonaangevende trendbureau Francq Colors vooruit naar de kleurtrends van 2021! 

 

(Beeld: Francq Colors)

Color Trend Seminar

Schrijf dinsdag 26 november alvast in je agenda, want die dag ontdek je de nieuwste trends op ons Color Trend Seminar. Hilde Francq gidst je door de kleuren, materialen en vormen voor lente en zomer 2021.

Het Spring-Summer 2021 Color Trend Seminar zal deze keer plaatsvinden bij Fosbury & Sons Alfons in Groot-Bijgaarden.

Hilde Francq

Francq Colors is opgericht door Hilde Francq. Ze startte in de fietsbusiness, waar zij kleuren en prints introduceerde voor kinderfietsen. Het resultaat: de fietsjes gingen als warme broodjes over de toonbank! Deze ervaring uit de eerste hand overtuigde Hilde van de kracht van kleur en trends. Zij wilde ook andere klanten bedienen met haar gevoel voor kleur en trends, en zo werd Francq Colors een feit.

 

4 redenen om dit seminar te bezoeken

1. Ontdek de trends van lente/zomer 2021
Tijdens de presentatie van Hilde ontdek je de trends, kleurcombinaties, materialen, texturen en vormen waar de consument warm voor zal lopen in lente en zomer 2021.

2. Doe tonnen inspiratie op
De presentatie zit vol met eye candy en biedt enorm veel inspiratie voor betere styling, fotoshoots en visuele communicatie, je eigen interieur, etc. 

3. Boost je netwerk
Je ontmoet 200 mensen uit de lifestylebranche, waaronder art directors, aankopers, marketeers en journalisten. Een geknipte gelegenheid om je adresboekje aan te vullen. 

4. Ontdek een unieke locatie
Het seminar vindt plaats in het inspirerende Fosbury & Sons Alfons in Groot-Bijgaarden, de vernieuwende coworking- en eventlocatie. 'Because the office as you know it is dead.'

Praktische informatie

Programma
13.00 uur   
Ontvangst met een drankje

14.00 uur   
Lezing Designer of the year 2019 Linde Freya Tangelder (Destroyers/Builders)

14.30 uur   
Presentatie S/S 2021 Hilde Francq

16.00 uur   
Netwerkreceptie met catering geïnspireerd door de 4 trendthema's

Tickets
Mis het niet en boek nu je ticket op Eventbrite! Tot en met 29 oktober 2019 geldt het Early Bird tarief. Er is een speciaal tarief voor studenten!

Locatie
Fosbury & Sons Alfons
Alfons Gossetlaan 40
1702 Groot-Bijgaarden
België

Meer leren over kleuren en trends?

Volg dan onze vakopleiding Interieurstyling (Fase 1). Tijdens de modules Kleuradviseur en Trendwatching worden deze onderwerpen uitgebreid behandeld.

Tijdens de module Kleuradviseur leer je alles over het NCS-systeem, de impact van kleuren op een ruimte en de psychologie naar kleur. In de module Trendwatching doe je zelf onderzoek naar trends en leer je tools om zelf trends te signaleren en analyseren. Daarnaast leer je in deze opleiding alles over moodboarding en invloedrijke kunst- en architectuurstromingen.  

Heb je vragen over deze opleiding? Neem gerust contact op!

nia.vragen@gmail.com

06 41 39 79 15 | Jannet den Hollander 
(ma t/m do 10.00 - 17.00 uur)

06 24 14 55 54 | René Verhoeven 
(ma, di, do, vrij 10.00 - 17.00 uur)