Color Trend Seminar

Color Trend Seminar

Autumn | winter 2020-21

Als interieurvormgever ben je bezig met kleur, vorm en materiaal. Om in te spelen op de behoeftes van je opdrachtgevers en klanten, is het voor jou belangrijk om op de hoogte te zijn van de trends van aankomende jaren op dit gebied. Bij NIA ACADEMIE willen we daarom onze studenten stimuleren en motiveren om regelmatig trendlezingen en -presentaties te bezoeken! In mei is je kans want dan blikt het toonaangevende trendbureau Francq Colors vooruit naar de kleurtrends van 2020/2021! 

Color Trend Seminar

Van Hilde Francq krijg je het overzicht van alle nieuwe trends, kleurencombinaties, materialen, vormen en texturen voor herfst en winter 2020-2021. Als speciale gasten verwelkomen we deze keer Glenn Sestig, Dieter Van Den Storm en An Bogaerts. Tijdens een panelgesprek laten we hen aan het woord over de designweek van Milaan. Wat waren hun highlights? Wat zijn de trends die we in de komende jaren zullen zien? Welke kleuren, materialen en vormen zullen onze interieurs veroveren? Zo krijgt u meteen een hapklaar overzicht.

Hilde Francq

Francq Colors is opgericht door Hilde Francq. Ze startte in de fietsbusiness, waar zij kleuren en prints introduceerde voor kinderfietsen. Het resultaat: de fietsjes gingen als warme broodjes over de toonbank! Deze ervaring uit de eerste hand overtuigde Hilde van de kracht van kleur en trends. Zij wilde ook andere klanten bedienen met haar gevoel voor kleur en trends, en zo werd Francq Colors een feit.

Foto's: via Francq Colors / Foto 1 en listview: beeld van Tableau & BRDR Krüger, Wang & Söderström, Xiangxiang Design for Wellsky

5 redenen om dit seminar te bezoeken

1. Ontdek de trends van herfst/winter 2020-2021
Tijdens de presentatie van Hilde ontdek je de trends, kleurcombinaties, materialen, texturen en vormen waar de consument warm voor zal lopen in herfst en winter van 2020-2021.

2. Pik een graantje mee van Milaan Design Week 2019
Tijdens een panelgesprek delen Glenn Sestig, Dieter van den Storm en An Bogaerts hun hoogtepunten van het afgelopen Salone del Mobile. 

3. Doe tonnen inspiratie op
De presentatie zit vol met eye candy en biedt enorm veel inspiratie voor betere styling, fotoshoots en visuele communicatie, je eigen interieur, etc. 

3. Boost je netwerk
Je ontmoet 200 mensen uit de lifestylebranche, waaronder art directors, aankopers, marketeers en journalisten. Een geknipte gelegenheid om je adresboekje aan te vullen. 

4. Ontdek een unieke locatie
Het seminar vindt plaats in de showroom van Serax in Kontich. Je kunt er een kijkje nemen bij één van de meest trendsettende lifestylemerken.

Praktische informatie

Programma
13.00 uur  Deuren open, mogelijkheid tot bezoek Serax Showroom

14.00 uur  Inleiding door Axel van den Bossche, CEO van Serax

14.10 uur  Highlights Milaan 2019

15.15 uur  Pauze

15.45 uur  Presentatie Hilde Francq trends A|W 20-21

17:00 uur  Netwerkborrel met hapjes geïnspireerd door de nieuwe trends

Tickets
Mis het niet en boek nu je ticket op www.colortrendseminar.com! Er is een speciaal tarief voor studenten!

Locatie
Serax Showroom
Veldkant 21
2550 Kontich
België

 

 

Meer leren over kleuren en trends?

Volg dan onze vakopleiding Interieurstyling (Fase 1). Tijdens de modules Kleuradviseur en Trendwatching worden deze onderwerpen uitgebreid behandeld.

Tijdens de module Kleuradviseur leer je alles over het NCS-systeem, de impact van kleuren op een ruimte en de psychologie naar kleur. In de module Trendwatching doe je zelf onderzoek naar trends en leer je tools om zelf trends te signaleren en analyseren. Daarnaast leer je in deze opleiding alles over moodboarding en invloedrijke kunst- en architectuurstromingen.  

Heb je vragen over deze opleiding? Neem gerust contact op!

nia.vragen@gmail.com

06 41 39 79 15 | Jannet den Hollander 
(ma t/m do 10.00 - 17.00 uur)

06 24 14 55 54 | René Verhoeven 
(ma, di, do, vrij 10.00 - 17.00 uur)