Color Trend Seminar

Color Trend Seminar

Spring | summer 2020

Als interieurvormgever ben je bezig met kleur, vorm en materiaal. Om in te spelen op de behoeftes van je opdrachtgevers en klanten, is het voor jou belangrijk om op de hoogte te zijn van de trends van aankomende jaren op dit gebied. Bij NIA ACADEMIE willen we daarom onze studenten stimuleren en motiveren om regelmatig trendlezingen en -presentaties te bezoeken! In november is je kans want dan blikt het toonaangevende trendbureau Francq Colors vooruit naar de kleurtrends van 2020! 

Foto: Bohinc Studio

Color Trend Seminar

Op 26 november, heet Trend Studio Francq Colors je welkom bij het Color Trend Seminar for Spring/Summer 2020. Tijdens een inspirerende presentatie laat Hilde Francq je de trends, kleurcombinatie, materialen, vormen en patronen zien die het hart van de consument de komende jaren sneller zal doen kloppen! 

 


Kleurschema: Francq Colors

Hilde Francq

Francq Colors is opgericht door Hilde Francq. Ze startte in de fietsbusiness, waar zij kleuren en prints introduceerde voor kinderfietsen. Het resultaat: de fietsjes gingen als warme broodjes over de toonbank! Deze ervaring uit de eerste hand overtuigde Hilde van de kracht van kleur en trends. Zij wilde ook andere klanten bedienen met haar gevoel voor kleur en trends, en zo werd Francq Colors een feit.

 
Foto: Acne Studios

4 redenen om dit seminar te bezoeken

1. Ontdek de trends van 2020
Tijdens de presentatie van Hilde ontdek je de trends, kleurcombinaties, materialen, texturen en vormen waar consumenten blij van worden in voorjaar en zomer van 2020.

2. Ga naar huis met ladingen inspiratie
De presentatie zit vol met eye candy en biedt enorm veel inspiratie voor betere styling, fotoshoots en visuele communicatie, etc. 

3. Boost je netwerk
Je ontmoet 200 mensen uit de lifestylebranche, waaronder journalisten. Perfect om je netwerk aan te vullen. 

4. Ontdek een unieke locatie
Het seminar is in de nieuwe Vitra Partner Store in Antwerpen. De oude winkel van Walter van Beirendonck is een legendarische locatie en omgetoverd tot een unieke plek!

 

Foto: Hilos Invisibles

Praktische informatie

Programma
12:30 Registratie en een welkomstdrankje

13:00 Seminar kick-off

16:00 Receptie met Trend Food geïnspireerd door onze trends

Tickets
Mis het niet en boek nu je ticket op www.colortrendseminar.com! Er is een speciaal tarief voor studenten!

Locatie
Vitra Partner Store Antwerp
Sint-Antoniusstraat 12
2000 Antwerpen
België

 

 

 

 

Foto: Bohinc Studio

Meer leren over kleuren en trends?

Volg dan onze vakopleiding Interieurstyling (Fase 1). Tijdens de modules Kleuradviseur en Trendwatching worden deze onderwerpen uitgebreid behandeld.

Tijdens de module Kleuradviseur leer je alles over het NCS-systeem, de impact van kleuren op een ruimte en de psychologie naar kleur. In de module Trendwatching doe je zelf onderzoek naar trends en leer je tools om zelf trends te signaleren en analyseren. Daarnaast leer je in deze opleiding alles over moodboarding en invloedrijke kunst- en architectuurstromingen.  

Heb je vragen over deze opleiding? Neem gerust contact op!

nia.vragen@gmail.com

06 41 39 79 15 | Jannet den Hollander 
(ma t/m do 10.00 - 17.00 uur)

06 24 14 55 54 | René Verhoeven 
(ma, di, do, vrij 10.00 - 17.00 uur)

Foto: Soft Baroque