Color Trend Seminar Francq Colors

Color Trend Seminar Francq Colors

Spring | summer 2022

Als interieurvormgever ben je bezig met kleur, vorm en materiaal. Om in te spelen op de behoeftes van je opdrachtgevers en klanten, is het voor jou belangrijk om op de hoogte te zijn van de trends van aankomende jaren op dit gebied. Bij NIA ACADEMIE willen we daarom onze studenten stimuleren en motiveren om regelmatig trendlezingen en -presentaties te bezoeken! In november is je kans want dan blikt het toonaangevende trendbureau Francq Colors vooruit naar de kleurtrends van 2022! 

 

(Beeld: Francq Colors)

Color Trend Seminar

Schrijf dinsdag 24 november alvast in je agenda, want die dag ontdek je de nieuwste trends op ons Color Trend Seminar. Hilde Francq gidst je door de kleuren, materialen en vormen voor lente en zomer 2022.

Tijdens een inspirerende presentatie ontdek je de kleurencombinaties, materialen, vormen en patronen waar consumenten warm voor zullen lopen in de komende jaren.

Hilde Francq

Francq Colors is opgericht door Hilde Francq. Ze startte in de fietsbusiness, waar zij kleuren en prints introduceerde voor kinderfietsen. Het resultaat: de fietsjes gingen als warme broodjes over de toonbank! Deze ervaring uit de eerste hand overtuigde Hilde van de kracht van kleur en trends. Zij wilde ook andere klanten bedienen met haar gevoel voor kleur en trends, en zo werd Francq Colors een feit.

 

Programma

Van een fascinatie voor de maan tot de alomtegenwoordigheid van papier-maché, en niet te vergeten de must-have kleuren van 2022: het webinar biedt zoals steeds hopen inspiratie en eye candy—ook digitaal!

Het programma zal in de komende weken worden aangekondigd via mailing en social media.

Post Pandemic

Hoe zal ons leven eruitzien in 2022? Zal de nasleep van de pandemie nog zichtbaar zijn in onze lifestyle? En welke invloed zal die hebben op de kleuren en materialen van de nabije toekomst? Hilde Francq geeft je haar visie op trends in lente/zomer 2022. Dit event is interessant voor alle lifestyle-, fashion- en designprofessionals. 

Boek hier je ticket (Early Bird korting t/m 8 november!)

Meer leren over kleuren en trends?

Volg dan onze vakopleiding Interieurstyling (Fase 1). Tijdens de modules Kleuradviseur en Trendwatching worden deze onderwerpen uitgebreid behandeld.

Tijdens de module Kleuradviseur leer je alles over het NCS-systeem, de impact van kleuren op een ruimte en de psychologie naar kleur. In de module Trendwatching doe je zelf onderzoek naar trends en leer je tools om zelf trends te signaleren en analyseren. Daarnaast leer je in deze opleiding alles over moodboarding en invloedrijke kunst- en architectuurstromingen.  

Heb je vragen over deze opleiding? Neem gerust contact op!

vragen@nia-academie.nl

06 41 39 79 15 | Jannet den Hollander 
(ma t/m do 10.00 - 17.00 uur)