Gezocht: leslocatie

Gezocht: leslocatie

Zoektocht naar geschikte lesruimte in Amsterdam

NIA ACADEMIE zet zich in voor de professionalisering van de interieurbranche door middel van onderwijs. Iedereen die passie heeft voor het interieurvak bieden wij praktijkgericht onderwijs aan, met alle technische, conceptuele, esthetische en commerciële eisen. Wij brengen het interieurvak op een hoger niveau, door toekomstgericht onderwijs. Hierdoor kan de interieurprofessional zich onderscheiden met toegepaste vakkennis en vaardigheden.

NIA ACADEMIE is doorlopend op zoek naar inspirerende leslocaties in heel Nederland. Per direct zijn wij op zoek naar een geschikte leslocatie in Amsterdam.

Oude schoolgebouwen

Onze leslocaties zijn zoveel mogelijk in de interieurbranche, zoals De Woonindustrie, Design Post Amsterdam, Architectuur Showroom Amsterdam, Mosa Design Studio, Co van der Horst, en diverse gerenommeerde interieur-retailbedrijven. Op deze manier is de uitwisseling van kennis optimaal en leren startende cursisten de interieurmerken kennen.

broedplaatsen niet toegankelijk voor onderwijs

Voor vakonderwijs zijn er onvoldoende betaalbare leslokalen en onderwijsateliers beschikbaar. Oude schoolgebouwen in Amsterdam krijgen van de gemeente veelal de bestemming van broedplaats. Het zou fijn zijn als deze schoolgebouwen ook een onderwijsbestemming zouden krijgen. 

3 leslokalen

Voor onze vakopleidingen zijn we op zoek naar leslokalen,die we kunnen restylen tot lesatelier. De vastgoedmarkt in Amsterdam is op het moment zeer competitief, de huurprijzen zijn niet meer op te brengen voor vakonderwijs en creatieve opleidingen. Dit maakt de zoektocht naar mooie, geschikte ruimtes niet makkelijk. 

Help!

Wie helpt NIA ACADEMIE aan een geschikt leslocatie, die we eventueel kunnen delen met een andere opleiding? We geven les op donderdag en vrijdag. Het is voor ons belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is met openbaar vervoer. Een ruime parkeergelegenheid zou mooi meegenomen zijn! Kun je ons verder helpen? Mail naar nia.academie@gmail.com.