VAKdagen in de Woonindustrie

VAKdagen in de Woonindustrie

Een tipje van de sluier

Zondag 10 februari tot en met woensdag 13 februari is opnieuw de VAKbeurs in De Woonindustrie. Op ruim 40.000 m2 tonen meer dan 140 interieurmerken uit het midden- en hoge segment hun nieuwste collecties en noviteiten. Tevens kun je een interessante workshop Social Media en E-Commerce bezoeken. Aafje Nijman van Bureau Nijman + van Haaster licht alvast een tipje van de sluier op van de presentatie “Trends & Mindset” die in de maak is in samenwerking met InRetail voor jou als vakbezoeker.

Wat is er allemaal nog meer te doen?

TRENDS & MINDSET AAFJE NIJMAN

Aafje Nijman, trendwatcher en mede-eigenaar van bureau Nijman + van Haaster, geeft een presentatie over de huidige tijdgeest en de bijbehorende woon- en groentrends voor 2019. Laat je inspireren om vanuit eigen identiteit aansluiting te houden/vinden met de consument en relevant te blijven. Ben je benieuwd wat de maatschappelijke ontwikkelingen voor effect hebben op vormgeving en kleurgebruik in het interieur? Kom dan luisteren.

Gratis toegankelijk   

workshop social media e-commerce

Meer klanten in je zaak! Dat wil toch iedereen? Trendline - hét inspiratie & communicatieplatform voor de woon- & cadeaubranche - helpt je graag! De webredactie van Trendline is maandag en dinsdag de hele dag aanwezig voor jouw vragen op het gebied van (online) communicatie. De sessies organiseren wij voor beginners en voor gevorderden.

Gratis toegankelijk

nieuwe namen en noviteiten

Een keur aan mooie nieuwe merknamen versterkt het toch al uitgebreide aanbod. Je hebt de primeur om tijdens de VAKbeurs de collecties te bewonderen van o.a.: Evidence by Leolux, Onshus, Catchii, Gabrielle Paris, IB Laursen, Dicobed, Equilli, Räder design stories, Icado, Hoopzi, Sirius, PPD, Tassen en Industrial Home.

Live plein

Benieuwd hoe een karpet wordt gemaakt? Of wil je juist zien hoe een dessin tot stand komt? Kom het bekijken op het Live Plein. Momo rugs toont je onder andere hoe een kleed wordt geknoopt en een kunstenaar van Urban Cotton is live aan het werk.

Inspiratiehuis

Onze stylisten hebben een huis ingericht met de laatste noviteiten van onze exposanten en op basis van het thema ‘Slow life’.  Slow life gaat over de dingen weglaten, de schoonheid van imperfectie. Toch is er binnen deze trend ook ruimte voor luxe, op een natuurlijke manier. Kom het bewonderen in het inspiratiehuis!

Droom

Ook dit jaar word je weer welkom geheten met de dagverse appeltaart van DROOM: Wat deze appeltaart tot een echte DROOM!taart maakt, is dat hij wordt bereid en gebakken door bijzondere bakkers. Bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar met een nauwe betrokkenheid bij hun product. En dat proef je!

aanmelden voor de VAKbeurs

Je hebt de mogelijkheid je via www.dewoonindustrie.nl te registeren. Je ontvangt na aanmelding een mail met een persoonlijke barcode die bij binnenkomst wordt gescand (toegang voor consumenten uitsluitend op zondag 10 februari).

De Woonindustrie ziet uit naar je komst!