Vacature docent kunstgeschiedenis

Vacature docent kunstgeschiedenis

Docent kunstgeschiedenis gezocht

NIA ACADEMIE is een particuliere academie, opgericht door interieurontwerpers, die zich uitsluitend met interieurvormgeving bezighoudt. Het onderwijsaanbod, vakopleidingen en cursussen op hbo-niveau, wordt steeds opnieuw afgestemd op de eisen en wensen van de markt.

In verband met groei zijn wij op zoek naar een:

 

FREELANCE DOCENT KUNSTGESCHIEDENIS M/V
voor onze module Kunstgeschiedenis & Stijlperiodes
(3 dagen of 3 avonden/1 zaterdag in regio Zwolle/Arnhem)

kernkwaliteiten

Een NIA-docent is iemand die op enthousiaste, inspirerende en energieke wijze het theoretische lesmateriaal gemakkelijk aanvult met een breed scala aan voorbeelden, vraagstellingen, opdrachten en dilemma’s uit de eigen praktijk. Kortom, iemand die graag zijn of haar praktijkvaardigheid en kennis op niveau overdraagt op cursisten.

praktische informatie

Je werklocatie is Zwolle/Arnhem. De module Kunstgeschiedenis & Stijlperiodes is onderdeel van onze vakopleiding Interieurstyling en duurt 3 dagen (10.00 tot 16.00 uur) of 3 avonden (19.00 tot 21.30 uur) + 1 zaterdag (10.00 tot 16.00 uur).

Lesdagen worden altijd in overleg en lang van te voren ingepland. De opleiding wordt tweemaal per jaar gegeven. Er is een onderwijsprogramma aanwezig dat speciaal voor NIA ACADEMIE ontwikkeld is.

Vergoeding is standaard voor alle NIA-docenten en CRKBO- registratie is vereist. Als je niet CRKBO-geregistreerd bent, kun je dit in overleg met de directie na de eerste module aanvragen. 

Competenties die nodig zijn voor de functie

  • Vakkennis / zelfontwikkeling
  • Groepsgericht aansturen / onderwijzen
  • Flexibiliteit: omgaan met en inspelen op diverse soorten cursisten
  • Samenwerken: afstemmen met de directie van NIA ACADEMIE en de hoofddocent / sfeer van samenwerking creëren in de groep cursisten
  • Klantgerichtheid: in het eigen werk en het vermogen dit over te brengen aan de groep

eisen

Je beschikt over:

  • Een relevante hbo-opleiding
  • Relevante vakkennis in jouw specialisatie Kunstgeschiedenis
  • Liefst ervaring in lesgeven en met bijbehorende didactische vaardigheden. Aantoonbare affiniteit en ervaring worden door NIA ACADEMIE belangrijker geacht dan een lesvaardigheidsdiploma.

veelzijdige docenten

Het kenmerk van NIA-docenten is dat ze werkzaam zijn in de praktijk en talent hebben om te communiceren en les te geven. Door zijn of haar praktijkervaring beschikt de docent over een ruime voorraad praktijkvoorbeelden. Op deze manier leren onze docenten de cursisten precies wat ze nodig hebben om te slagen in de interieurbranche.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met René Verhoeven (06 39 76 99 33).

zin in deze klus?

Je kunt solliciteren door een e-mail met foto en CV te sturen aan René Verhoeven | directie@nia-academie.nl.

Geef in deze e-mail naast je motivatie een duidelijke beschrijving van je vakgerichte ervaring, kennis en leservaring (zoals waar, hoeveel en wanneer).