Interieurprofessionaldag

Interieurprofessionaldag

HET event voor de interieurprofessional

Op dinsdag 20 april 2021 vindt de jaarlijkse Interieurprofessionaldag plaats bij De Woonindustrie in Nieuwegein tijdens de Voorjaarsvakdagen 2021. Samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE heeft De Woonindustrie een professioneel dagprogramma samengesteld met experts op het gebied van verschillende actuele thema’s.

Programma

Wat kun je dinsdag 20 april tijdens de Interieurprofessionaldag verwachten?

Je wordt vanaf 10 uur van harte welkom geheten in het atelier met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Je hebt de mogelijkheid om drie presentaties bij te wonen ofwel tijdens het ochtendprogramma of tijdens het middagprogramma. Het andere dagdeel kun je de showrooms bezoeken.

De presentaties zijn vanuit één ruimte live te zien. In de andere ruimtes plaatsen wij tv-schermen waarop een livestream is te volgen.

De keynote speaker van de dag is Jan Agelink van buro jantrendman. Daarnaast zijn er presentaties over Smart Living door ABB en over Groenstyling door MeerGroothandel.

volledig programma

Ochtendprogramma
10.00 uur           Ontvangst in Atelier
10.30 uur           Presentatie ‘NXT LIVING' Jan Agelink
11.30 uur           Presentatie Smart Living
12.00 uur           Presentatie Groenstyling
12.30 uur           Lunch & netwerkmoment Atelier

Middagprogramma     
12.00 uur           Lunchpauze & netwerkmoment Atelier
13.00 uur           Presentatie ‘NXT LIVING’ Jan Agelink
14.00 uur           Presentatie Smart Living
14.30 uur           Presentatie Groenstyling
15.00 uur           Netwerkmoment
15.30 uur           Einde

AANMELDEN
Een ticket voor de Interieurprofessionaldag kost € 25,- (excl. BTW). Dit is inclusief toegang tot 3 sessies. De lunch is bij de prijs inbegrepen.

Meld je aan via deze link

Leuk als je erbij bent, tot dan!

Locatie
De Woonindustrie (parkeren is gratis)
Symfonielaan 1 
Nieuwegein

Presentatie NXT Living door Jan Agelink

De woontrends voor de toekomst centreren zich rond thema’s als circulariteit en een behoefte aan natuur en groen. Niet zo gek in een wereld waarin duurzaamheid een belangrijk thema is. Daarbij geeft de nabijheid van groen comfort en balans in roerige tijden. Er is ook aandacht voor alle nieuwe functies die een huis tegenwoordig in zich herbergt; parttime kantoor, sportzaal en schoolklas naast de functie’s die het al had als fijn nest voor de bewoners om te ontspannen en te spelen. Hoe deze schijnbaar tegenstrijdige zaken ook nog op een mooie én esthetische manier verbonden kunnen worden zie je in de interieur & design presentatie NXT LIVING, vol kleur, materiaal en designinspiratie om mee te nemen naar je eigen projecten en opdrachten.

Over de keynote speaker

Jan Agelink is sinds 1994 werkzaam als trend forecaster. Hij combineert een heldere analyse van globale en lokale trends met een talent voor het selecteren van prachtige beelden. Zijn visie op de toekomst is zeer waardevol voor mensen die werkzaam zijn in interieur, lifestyle & design.
Jan verbindt trends van de zes grote drivers in onze wereld: technologie, kunst & cultuur, demografie, economie, politiek en ecologie – en creëert hiermee stof tot nadenken.