TRENDSAFARI A|W 19-20

TRENDSAFARI A|W 19-20

Dinsdag 19 juni 2018 | Het Nieuwe Instituut Rotterdam

Ben jij toe aan een flinke inspiratieboost? Kom dan op dinsdag 19 juni naar onze nieuwe trendpresentatie 'Humanual, Natural interfaces' tijdens de altijd inspirerende TRENDSAFARI. 

De nieuwe Trendsafari herfst/winter 2019-2020, is dé lifestyle en consumententrendpresentatie voor iedereen die met productinnovatie bezig is. Trendforecaster Jan Agelink van buro jantrendman vertelt over een nieuw seizoen waarin uitdagende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van mode, design en retail te zien zijn. 

Human

Het onderwerp van de Trendsafari a/w 2019-2020, 'Humanual, Natural Interfaces', biedt ons een handleiding om weer mens te kunnen zijn. Want: wat maakt ons menselijk? In een tijd waarin technologie aan een onstuitbare opmars bezig is, groeit tegelijkertijd de aandacht voor emotie, intuïtie en instinct in de maatschappij. Ook in design en mode wordt het alledaagse, menselijke aspect duidelijk geherwaardeerd. Inclusiviteit en diversiteit spelen hierbij een rol, net als hyperrealisme en het hebben van een eigen stijl, met alle imperfecties of eigenaardigheden van dien. Hoe integreer je deze menselijkheid met technologische innovaties en kom je tot nieuwe dimensies?

 

'Embrace' by Marc Sijan

'The Portal' by Snøhetta

 

PROGRAMMA
09.30 uur   Ontvangst en registratie

10.00 uur   Welkom Jan Agelink 

10.15 uur   Inspirerende sessie Humanual, Natural interfaces door trendwatcher Jan Agelink

11.00 uur   Pauze

11.30 uur   Vervolg trendsessie Humanual, Natural interfaces

12.30 uur   Einde programma

Beeld: jantrendman, Het Nieuwe Instituut (Foto: Johannes Schwartz)

Het Nieuwe Instituut Rotterdam

Zoals altijd vindt de Trendsafari plaats op een inspirerende locatie. Dit keer zijn we te gast bij Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.

In Het Nieuwe Instituut draait alles om architectuur, design en digitale cultuur. Bij dit museum betreedt je als het ware ‘’het museum van de toekomst’’. Hier wordt men geprovoceerd, prettig verward en geconfronteerd met vragen die misschien niet van nu zijn, maar zeker wel van morgen.

Geef je nu op voor de nieuwe TRENDSAFARI A|W2019-20 | Humanual, Natural interfaces

Schrijf je hier in!

Datum: dinsdag 19 juni 2018              
Locatie: Het Nieuwe Instituut Rotterdam
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)  
Prijzen: € 114,95 voor niet-abonnees | NIA-cursisten betalen de abonnee-prijs van € 94,95