BNS CRISP Blauwe Maandag

BNS CRISP Blauwe Maandag

Blauwe Maandag

Het succes van de eerste editie vroeg om een tweede. BNS Crisp organiseert daarom op 19 maart 2018 weer de Blauwe Maandag! 

Op deze bedrijvenmarkt presenteren bedrijven uit de Blauwe Gids  - Crisps online versie van de Gouden Gids - zichzelf en hun product met als doel contacten te leggen en samenwerkingen op te zetten.

Het aanbod

Deze keer vindt het event plaats in het Atrium van De Woonindustrie en is er een nóg groter en breder aanbod van bedrijven dan de vorige editie! Dit zijn bedrijven die vermeld staan in de Blauwe Gids en die graag met stylisten willen werken.

De Blauwe Gids is de online bedrijvengids op het gebied van wonen en interieur voor BNS Crisp stylisten. Je krijgt uitsluitend toegang tot de Blauwe Gids via je lidmaatschap. 

Inspiratie

Ter afsluiting van deze dag geeft trend- en colorwatcher Hilde Francq, exclusief voor de Blauwe Maandag bezoekers, een inspirerende trendlezing die je niet mag missen!

 

programma

10.00-10.30: ontvangst
10.30-13.00: bedrijvenmarkt
13.00-13.45: lunch (niet bij het ticket inbegrepen)
13.45-14.45: trendlezing Hilde Francq

Aanmelden

Je krijgt toegang tot de beurs op vertoon van je ticket. Tickets zijn gratis en exclusief voor BNS Crisp leden, hun stagiaires en introducee collega-stylisten. 

Bestel je ticket via deze link

Wil je graag naar Blauwe Maandag maar ben je nog geen lid van BNS Crisp? Word dan vóór 19 maart nog lid zodat je erbij kunt zijn! Voor meer info over BNS Crisp en aanmelden voor het lidmaatschap ga je naar www.bnscrisp.nl.

bron: YII en Pantone