BNS CRISP Blauwe Maandag

BNS CRISP Blauwe Maandag

Blauwe Maandag

Voor de derde maal organiseert BNS Crisp de Blauw Maandag. Dé bedrijvenmarkt met enthousiaste bedrijven uit de Blauwe Gids - Crisps online versie van de Gouden Gids - die graag kennis willen maken met professionele interieurstylisten. Het aanbod is nog breder dan voorheen met vele nieuwe bedrijven. 

De Blauwe Gids is de online bedrijvengids op het gebied van wonen en interieur voor BNS Crisp stylisten. Je krijgt uitsluitend toegang tot de Blauwe Gids via je lidmaatschap.

 

Het aanbod

Naast de bedrijvenmarkt is er een leuke samenwerking met de beurs Spotlight die ook op 11 maart gehouden wordt in de Beursfabriek, naast de Woonindustrie. Spotlight is het vakevent voor o.a. de branches: koken, gedekte tafel, woonaccessoires, designartikelen, lifestyleproducten en kinderproducten. Bezoekers van Blauwe Maandag kunnen op vertoning van hun blauwe polsbandje ook Spotlight bezoeken.

unieke verflijn

Vestingh Paint & Craft is één van de nieuwe bedrijven die aanwezig zijn op Blauwe Maandag op 11 maart. Eigenaar Robert Schellekens houdt een korte presentatie over de customize verfproducten van het merk, maar vooral ook over de unieke vorm van samenwerken die ze hebben ontwikkeld voor stylisten: je kunt je eigen persoonlijke verfkleurenlijn samenstellen. Hoe interessant is dat?

Breng een bezoek aan Blauwe Maandag en kom luisteren naar het verhaal van Robert Schellekens over dit unieke bedrijf! De lezing is in de ruimte naast de Crisp homebase in De Woonindustrie en start om 13.00 uur. VOL = VOL!

Aanmelden

Je krijgt toegang tot de beurs op vertoon van je ticket. Tickets zijn gratis en exclusief voor BNS Crispleden, hun stagiaires en introducé-collegastylisten.

Meld je aan voor dit event via Eventbrite.

Wanneer: 11 maart 2019
Waar: het atrium van De Woonindustrie
Tijd: 10.00 tot 13.00

Word lid van Crisp!

Wil je graag naar Blauwe Maandag maar ben je nog geen lid van BNS Crisp? Word dan vóór 11 maart nog lid zodat je erbij kunt zijn! Voor meer info over BNS Crisp en aanmelden voor het lidmaatschap ga je naar www.bnscrisp.nl.


bron: YII en Pantone