Proefles Vastgoedstyling

Proefles Vastgoedstyling

Is werken als Vastgoedstylist iets voor jou?

Een huis kopen is emotie. Een spannende aangelegenheid voor koper en verkoper. Als verkoper doe je afstand van een plek waar je aan gehecht was, en als koper zoek je dé plek waar je je eigen thuis kunt creëren. Een huis kopen is als een date, waarin de eerste indruk de doorslag kan geven!

Een vastgoedstylist weet als geen ander in te spelen op dat gevoel door een huis zó te presenteren, dat kopers de mogelijkheden zien van de woning en overgaan tot het doen van een bod. 

NIA ACADEMIE verzorgt een complete opleiding Vastgoedstyling van acht dagen met theorie, opdrachten en een praktijkdag. Lees meer over onze Vakopleiding Vastgoedstyling…

Om je alvast kennis te laten maken met deze opleiding, organiseert NIA ACADEMIE regelmatig een proefles. 

Kom langs

Wil je meer weten over onze vakopleiding Vastgoedstyling? Kom dan naar onze Proeflesochtend! Een ochtend vol met informatie over het vak en een proefles Vastgoedstyling door één van onze docenten. 

Er is nog geen nieuwe datum gepland voor een proefles Vastgoedstyling. Hou hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten. Aanmelden voor de nieuwbrief kan rechts onderaan op deze pagina.

De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein

Gratis parkeren

Docent: Marieke Blezer

Programma

09.30 - 10.00 uur    inloop/koffie, thee & wat lekkers
10.00 - 10.30 uur    introductie NIA ACADEMIE
10.15 - 12.30 uur    proefles Vastgoedstyling