Leslocatie Rotterdam

Leslocatie Rotterdam

Leslocatie Het Coachhuis | Seven Fields

Het Coachhuis is op de locatie Wijnhaven in Rotterdam gestart met een nieuw label genaamd Seven Fields! De naam staat voor natuurlijke groei van de mens op diverse vlakken. Seven Fields biedt ruimte voor het organiseren van trainingen, workshops, vergaderingen of evenementen. 

BEZOEKADRES:

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

Leslokaal: B107 (Fase 2) en B108 (Fase 1). Het kan weleens voorkomen dat je in een ander lokaal zit dan gebruikelijk. Kijk daarom altijd aan het begin van je lesdag op het tv-scherm in de lunchroom in welk lokaal je zit. 

Bereikbaarheid

Het Coachhuis is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer
Neem vanaf Rotterdam CS de Intercity richting Vlissingen of Dordrecht. Stap uit bij station Rotterdam Blaak. Vanaf Rotterdam Blaak is het 5 minuten lopen naar Wijnhaven 36.

Parkeren
Je kunt overdag betaald parkeren voor de deur en er bevinden zich meerdere parkeergarages in de buurt.

Lunch, koffie en thee

Koffie en thee is aanwezig in de automaten op de gang. Voor lunch moet je zelf zorgen. 

10% KORTING OP LUNCH
Beneden in de centrale ruimte is lunchroom New Fork gevestigd. NIA-studenten krijgen hier 10% korting op lunch!

Toegang tot de locatie
De ingang van deze leslocatie is bij de New Fork lunchroom. Je kunt hier door de glazen deur de locatie betreden. Bij binnenkomst rechts hangt een groot dagscherm waar je kunt zien welke ruimte er is gereserveerd voor welke les. Deze locatie is op de lesdagen van NIA ACADEMIE geopend van 8.30 - 20.00 uur en dus ook toegankelijk voor studenten van onze avondopleiding. Hoe je het pand na sluitingstijd weer verlaat, staat duidelijk aangegeven in het pand zelf.

Proeflessen en infoavond Rotterdam

Ga voor meer informatie en aanmelding naar deze pagina.