Workshop Flatlayfotografie

Workshop Flatlayfotografie

wil jij een mooie instagramfeed?

Als interieurprofessional, blogger of zelfstandig ondernemer weet je hoe belangrijk het is om goed beeld te hebben op je website, blog en instagram. Wil jij ook mooiere foto’s maken voor je Instagram of blog? Tijdens deze workshop krijg je tips waarbij je zelf de prachtigste flatlay’s maakt in een handomdraai! En wie wil dat nou niet: een mooie instagramfeed met beeldschone foto’s! 

Flatlayfotografie wo 22 mei 2019

Wat is flatlay?

Een flatlay is een foto van meerdere voorwerpen die stylish zijn geordend en die van bovenaf wordt gemaakt (vogelvluchtpersectief).

Je gaat in deze workshop aan de slag met je mobiele telefoon (je camera meenemen mag ook!) en samen kijken we naar welk thema of onderwerp bij jou past.

workshop info

DUUR
1 ochtend (2,5 uur les)

PRIJS 
€ 95, - | ONZE CURSUSSEN ZIJN BTW-VRIJ

BETALING 
BOVENSTAANDE PRIJS GELDT VOOR INSCHRIJVING VIA DE SITE EN BETALING MET IDEAL. JE ONTVANGT EEN BEVESTIGINGSFACTUUR VIA DE MAIL. DEZE BESTELWIJZE HEEFT ONZE VOORKEUR

FACTUUR
HEB JE NIET DE MOGELIJKHEID OM MET IDEAL TE BETALEN EN WIL JE MET EEN FACTUUR VOORAF BETALEN? KIES DAN VOOR BETALING VIA FACTUUR. JE ONTVANGT DE FACTUUR DIRECT IN JE MAILBOX. JE INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF ALS WE HET BEDRAG HEBBEN ONTVANGEN OP DE REKENING VAN NIA ACADEMIE. LET OP, VOOR DEZE BETAALWIJZE BRENGEN WE € 12,50 ADMINISTRATIEKOSTEN IN REKENING

CERTIFICAAT
GEEN

DOELGROEP
bloggers, stylisten, interieurprofessionals

LUNCH 
geen lunch

AANTAL DEELNEMERS 
MINIMAAL 8, MAXIMAAL 12 PERSONEN

LESMATERIAAL
Neem je mobiele telefoon mee naar de les

LOCATIE 
DE WOONINDUSTRIE | SYMFONIELAAN 1 NIEUWEGEIN

LESTIJDEN
09.30 TOT 12.00 UUR 

SCHRIJF JE IN via de website MET DE GROENE inschrijfBUTTON 

Wat leer je in de workshop?

Je gaat aan de slag met beeldaspecten als kleur, compositie, kader en standpunt. Je stelt je eigen flatlay samen en maakt verschillende composities die je vastlegt met jouw mobiele telefoon of camera. 

Tijdens de workshop maak je ook een aantal kleurstalen die aansluiten bij jouw gekozen thema, materiaal wordt hiervoor verzorgd.

Meenemen naar de les

Meenemen:

  • je eigen camera en/of mobiele telefoon
  • stylingmaterialen (bij voorkeur kleine objecten)
  • stalen
  • kleurkaarten  

Maak jij moodboards of materialenkaarten voor interieuropdrachten? Neem dan materialen, stalen en kleurkaarten mee die je voor een recente opdracht hebt gebruikt. Je kunt deze namelijk heel goed inzetten bij het maken van flatlayfoto’s!

Let op: Er is te weinig tijd om uitgebreid in te gaan op de instellingen van je camera, hou hier rekening mee als je je camera meeneemt. In principe volstaat je mobiele telefoon tijdens de workshop.

 

 

 

 

(Beeld: BloomInspiration)

AANTAL DEELNEMERS 
MINIMAAL 8, MAXIMAAL 12 PERSONEN

LESMATERIAAL
Neem je mobiele telefoon mee naar de les

LOCATIE 
DE WOONINDUSTRIE | SYMFONIELAAN 1 NIEUWEGEIN

LESTIJDEN
09.30 TOT 12.00 UUR 

SCHRIJF JE IN via de website MET DE GROENE inschrijfBUTTON 

Docent Suzanne Paap

Suzanne maakt fotoproducties voor tijdschriften, creatieve concepten en producties voor lifestylebrands en werkt voor diverse (interieur)architecten. Ze studeerde o.a. Fotografische Vormgeving  en Interieurstyling en voltooide de docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving. Ze geeft diverse gastlessen en fotografie- & stylingworkshops voor interieurstylisten, merken en bedrijven. Suzanne blogt over interieur, styling, places to be, designers en fotografie op www.bloominspiration.com.