Leslocatie Eindhoven

Leslocatie Eindhoven

Leslocatie

Business Center Luminos  
Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven

Let op! Dit is onze leslocatie voor de Vakopleiding Interieur Ontwerpen (Fase 2). De cursus vindt plaats in ruimte Helios. De vakopleiding Interieurstyling (Fase 1) wordt op een andere locatie gegeven.

De infomiddag op 26 januari 2018 vindt plaats op een andere locatie: Strijp-S

Koffie, thee en lunch

Tijdens de vakopleidingen is het 'self catering': lunch zelf meenemen. Koffie en thee is gratis verkrijgbaar bij de locatie in het keukentje tegenover de lesruimte.

Business Center Luminos is een bedrijfsverzamelgebouw met verschillende ruimtes. De lessen van NIA zijn in ruimte Helios. Er is gratis wifi.

Bereikbaarheid met de auto & parkeergelegenheid
De locatie ligt aan de rand van De Hurk, direct aan de A2/N2. Het bezoekadres van deze locatie is Hurksestraat 64 (gebruik dit adres voor navigatie!). Rijd het parkeerterrein op van het winkelcentrum waar onder andere de winkelketen BCC aan je linkerzijde gevestigd is. Rijd deze weg rechtdoor. Je rijd dan recht op het gebouw af waarin de lesruimte is gereserveerd. Parkeren bij Luminos is gratis. Er zijn ongeveer 50 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast kun je parkeren in de directe omgeving, in de blauwe zone.

Openbaar vervoer

Er stopt een Philiasbus voor de deur, dus ook met het OV is de locatie uitstekend bereikbaar. 

Binnen 5 minuten loopafstand kun je op de volgende bussen stappen:

  • Bus 16: Veldhoven Cobbeek
  • Bus 18: Oerle
  • Bus 401: Airport via Meerhoven
  • Bus 402: Veldhoven Zonderwijk
  • Bus 16, 18, 401, 402: Eindhoven Station
 

Infomiddag 26 januari Eindhoven

De infomiddag in Eindhoven op vrijdag 26 januari 2018 organiseren we in Strijp-S 'Creatief & cultureel hart van Eindhoven'. De lesruimte is Stoelendans van Seats2Meet.

Info middag Interieur Ontwerpen en Interieurstyling
Vrijdag 26 januari 2018
15.00 tot 17.00 uur
Strijp-S | Torenallee 24 | 5617 BD  Eindhoven (op de 1e etage van De Apparatenfabriek)

Seats2Meet Strijp-S is uitstekend bereikbaar. Er zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen en een parkeergarage. Je kunt bij onze balie een een uitrijkaart kopen (€6, -). Het openbaar vervoer is nóg gemakkelijker. Er is een treinstation Strijp-S, van daaraf is het 8 minuten lopen naar de Torenallee. Er rijden vier bussen in een kwartier en die stoppen bij Seats2Meet om de hoek.

Aanmelden voor de gratis infomiddag kan via: nia.academie.office@gmail.com