Salon Residence 2017

Salon Residence 2017

Boutique Hotel RĂ©sidence

Na de succesvolle editie in 2015, keert Salon Residence terug.

Van donderdag 28 september t/m zondag 1 oktober 2017 verandert Singer Laren in Boutique Hotel Residence, ontworpen door zeventien verschillende interieurontwerpers.

Check in in het boutique hotel en geniet van dit inspirerende event!

hotel als inspiratie

Hotels zijn meer dan ooit dé inspiratiebron voor je interieur en de catwalk voor interieurontwerpers, de mooiste merken en kunstgaleries. Ontdek tijdens Salon Residence de verschillende kamers van het boutique hotel, stuk voor stuk ontworpen door een andere ontwerper en in een andere, inspirerende stijl. Van minimalistische hotelsuite en tijdloze lobby tot glamourous cocktailbar, seventies bibliotheek en bohemian junior suite. In elke kamer vinden lanceringen plaats vanuit de ontwerpers en de merken. 

Professionalsdag

Interieurontwerpers, architecten, stylisten, inkopers en andere professionals krijgen op 28 september de primeur. Tussen 10.00-17.00 word je in de watten gelegd met een programma vol leerzame en inspirerende demonstraties, interviews & speeddates. Bovendien maak je als allereerste kennis met lanceringen van deelnemende ontwerpers en merken. Je toegangsticket is inclusief lunch tijdens de professionalsdag en een passe-partout voor de overige dagen. Er zijn max. 400 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. 

Je verblijf in het hotel

Naast de 17 kamers, heeft Salon Residence een afwisselend programma in petto in het splinternieuwe theater van het Singer. Schuif aan bij interviews, masterclasses en debatten over design, interieur, kunst, fotografie. Grote namen en jong talent delen hun kennis en geven tips & tricks. Learn more!

Een heuse hotelshop

Salon Residence maakt hebberig. Daarom verandert de museumwinkel in een hotelshop vol interieuraccessoires, mede geselecteerd door de redactie. Van kussens, lampenkappen en plaids tot stationary en stijlvolle interieurboeken. Naar huis gaan met lege handen wordt lastig.

Tickets

Reserveer nu alvast je ticket en wandel 28 september t/m 1 oktober door 17 verschillende hotelruimtes ingericht door Nederlands meest inspirerende ontwerpers. Elke kamer is anders, welke is jouw favoriet?

Voor meer informatie over het programma en tickets, kijk op www.salonresidence.nl

Bron foto's: Salon Residence