Showup

Showup

Save the date voor showUP

Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op showUP. Hier worden de nieuwste producten en de laatste trends als eerste gespot en worden de bestsellers van het nieuwe woonseizoen ingekocht.

meer dan een inkoopbeurs

Inmiddels is showUP uitgegroeid tot dé inkoopbeurs op het gebied van home & gift. Het nog altijd toenemende aantal deelnemers is verdeeld over twee hallen. Deze editie zijn bekende buitenlandse merken als Stelton, Ferm Living en Men’s Society en Nederlandse merken zoals &Klevering, Puik en Anna+Nina van de partij. Maar showUP is meer. Er is een interessant lezingenprogramma en met The Store wil showUP laten zien hoe je in een winkel één thema toepast op concept, styling en collectie.

Vakmanschap 2.0

Ambacht is dit jaar een opvallende rode draad op de beurs. Zo is het thema van The Store dit keer New Traditions: traditioneel handwerk ontmoet eigentijds ontwerp. In The Store zijn de makers van de producten ook écht aan het werk. Verderop wordt door de meesterschilders van Heinen Delfts Blauw porselein met de hand beschilderd. De Nederlandse ontwerper Floris Hovers showt zijn tractors, die hij dagelijks van afval- en restmateriaal maakt. Tijdens een van de listenUP sessies vertelt Irene Vermeulen over trends in handgemaakt en duurzaam design, een zeer toepasselijk verhaal.

Nordic design

Ook dit najaar is design uit Scandinavië weer goed vertegenwoordigd op de beurs. De aanwezigheid van deze populaire woonstijl is nog steeds groeiende. Naast merken als House Doctor, Moebe, Lakrids en Kreafunk is er in het Deens Design Paviljoen ook aandacht voor (nu nog) minder bekende labels. Dit paviljoen is opgezet samen met de Deense Kamer van Koophandel met als doel om deense bedrijven die nog niet in de Benelux actief zijn te promoten en een platform te bieden.

Woonprofessionals opgelet

Op geen enkele andere beurs staan internationale merken naast startende labels en gevestigde namen naast jonge ontwerpers. Al deze zorgvuldig geselecteerde deelnemers hebben één ding gemeen: ze hebben een frisse en eigentijdse collectie, die met aandacht is samengesteld. Inkopers van woonwinkels, webshops, conceptstores, warenhuizen en museumwinkels, maar ook pers, bloggers en stylisten mogen showUP dan ook niet missen. Meer informatie over de beurs, het lezingenprogramma, de plattegrond en de deelnemerslijst vind je op www.showup.nl

Will you showUP?

Waar? 
Expo Haarlemmermeer, Stelling 1 in Vijfhuizen (nabij Schiphol)

Wanneer? 
Zondag 2 september 10-18 uur Maandag 3 september 10-18 uur

Toegang 
gratis na registratie via de website.