Sketchup downloaden

Sketchup downloaden

Instructies voor het downloaden van Sketchup Make

Ga voor de laatste actuele SketchUpMake versie naar:

http://www.sketchup.com/download/all

Voor onze 3-daagse cursus SketchUpMake is de gratis versie ‘SketchupMake 2017’ geschikt.

Een Nederlandse versie is er niet, je zult het dus met de Engelse versie moeten doen.

SketchUpMake werkt alleen op een compter 64 Bit.

Vanaf 2018 wordt SketchUp Make niet meer uitgebracht. De versie uit 2017 blijft beschikbaar voor download, maar wordt niet meer ge-update. SketchUp gaat verder met het online aanbieden van SketchUp Free. SketchUp Free is een volledig online 3D tekenprogramma waarin de basisfuncties van SketchUp beschikbaar zijn.

Windows of Mac?

Zoals veel computerprogramma's hebben SketchUp Make en SketchUp Pro bepaalde hardware- en softwarespecificaties vereisten om te kunnen installeren en uit te voeren. Dit zijn echter basisvereisten, dus je kunt onze aanbevolen suggesties gebruiken om de prestaties te verbeteren. De volgende lijst van eisen en aanbevelingen gelden voor SketchUp Pro 2017 en SketchUp Make 2017.

Hierbij een link met informatie over het vereiste besturingssysteem.

Zin in een cursus?

Tijdens de uitgebreide cursus SketchUpMake leer je ten eerste om alle gereedschappen ("tools") uitgebreid te gebruiken. Vervolgens leer je een huis te tekenen met deuren en ramen; natuurlijk ga je dit huis ook digitaal inrichten. Verder leer je kant-en-klare meubelen te importeren vanaf internet. Lekker gemakkelijk en snel klaar.