Stylistendag

Stylistendag

HET event voor de interieurprofessional

Van zondag 1 september tot en met 4 september is de VAKbeurs in De Woonindustrie. Op ruim 40.000 m2 tonen meer dan 140 interieurmerken uit het midden- en hoge segment hun laatste collecties en noviteiten. Op dinsdag 3 september organiseert De Woonindustrie, samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE, een dag speciaal voor interieurstylisten. Ook dit jaar belooft de Stylistendag een prikkelende en leerzame dag te worden. Laat je inspireren door presentaties en lezingen. We geven je hier alvast een sneak preview van het voorlopige programma.

Opening met keynote van trendforecaster Monique van der Reijden

De nieuwste interieur- en designtrends, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties komen voorbij in de presentatie van journalist en trend-forecaster Monique van der Reijden. Zij maakt internationale trendproducties voor o.a. Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur en trendcompass.nl. Haar persoonlijke ’Styling Top 10: what’s hot and what’s not!’ is een memorabele afsluiter van deze trendtalk. 

Waar? Het Atelier
Wanneer? 10.30 - 11.30 uur 

Lezing Home Made By door Heleen Fellinger

Home Made By heeft een missie: mensen helpen om een persoonlijk en leefbaar thuis te creëren. Heleen Fellinger, Retail Coordinator & Talent manager, vertelt meer over deze filosofie en de kansrijke samenwerkingen met interieurstylisten en vakspecialisten. Ze laat ook zien hoe jij als stylist je zou kunnen verbinden aan dit inspirerende bedrijf. 

Waar? De Werkplaats - NIA ACADEMIE 2de etage
Wanneer? 14.15 - 15.00 uur

Lezing Storytelling met dessins

Dessinontwerper Mechtild Kets is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (Artez) en heeft haar eigen bedrijf opgezet waarin ze dessins ontwerpt en producten ontwikkelt. Haar motto: 'Imagine' betekent een onophoudelijke zoektocht naar nieuwe, verschillende concepten om onderscheidende prints te maken.

Waar? De Werkplaats - NIA ACADEMIE 2de etage
Wanneer? 13.15 - 14.00 uur

 


(Foto Mechtild: Lucy Besson)

Volledig programma

10.00 - 10.30 uur - ontvangst in het Atrium

10.30 - 11.30 uur - keynote Monique van der Reijden

11.45 - 12.30 uur - presentatie Pinacademie.nl

12.30 - 13.15 uur - lunch op eigen gelegenheid

13.15 - 14.00 uur - lezing Storytelling met Dessins

14.15 - 15.00 uur - lezing Home Made By

14.15 - 15.00 uur - presentatie Virtual Builders

15.00 - 15.30 uur - netwerken bij BNS Crisp en NIA ACADEMIE

Meer lezen over de programma-onderdelen

Lunch bij BNS Crisp!

Lunch tijdens de Stylistendag is altijd op eigen gelegenheid. Je bent van harte welkom om mee te lunchen met BNS Crisp! In de Homebase van Crisp staan soep, broodjes, sap en melk klaar voor de hongerige stylist. De lunch is gratis voor leden, niet-leden kunnen meelunchen volgens het 'pay-as-you-feel-principe': je doet een bijdrage in de pot maar bepaalt zelf het bedrag!

Waar? Homebase Crisp, 2de etage
Wanneer? 12.30 - 13.15 uur.

Aanmelden en praktische info

Meld je aan voor de Stylistendag via deze link (klik op Najaarsvakbeurs en meld je aan voor de dinsdag als stylist)

Leuk als je erbij bent, tot dan!

De Woonindustrie
Symfonielaan 1 
Nieuwegein (gratis parkeren)