Nieuw Trendplatform: Futureland

Nieuw Trendplatform: Futureland

Futureland

Gaven we pre-corona nog elke 6 maanden een trendsafari op een fysieke locatie, sinds vorig trendseizoen zijn we gestart met online trendpresentaties

De digitalisering die we al jaren in onze presentaties laten zien heeft geresulteerd in de ontwikkeling van futureland; een platform waarin we de wereld van de toekomst laten zien die vandaag wordt gemaakt.

instant inspiratie

Krijg instant inspiratie bij de start van elk seizoen. Hierdoor ben je je direct bewust van de wensen en behoeftes van je klanten en kan je hen op de best mogelijke manier bedienen. Je kan het product of de dienst creëren waarvan je klanten nog niet weten dat ze het willen

 

 

 

 

Beeld: Olafur Eliasson | Jantrendman

futureland; de wereld van de toekomst wordt vandaag gemaakt.

Futureland is een platform van offline & online trendevents op het gebied van interior & fashion die in verschillende combinaties te bestellen zijn. Hieronder zie je een aantal van de opties. Op onze website vind je ze allemaal. 

Fashion Online Trendpresentatie
vrijdag 28 mei 2021 om 10.00 uur

Interior Online Trendpresentatie
vrijdag 11 juni 2021 om 10.00 uur

Ga hier naar de Futureland webshop en schrijf je in voor de webinars!

Beeld: Muller van Severen | Jantrendman

Take me to the future: neem een abonnement op trends!

Wil je niks missen? Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten bij Futureland. Studenten en docenten van NIA ACADEMIE krijgen 25% korting op een abonnement naar keuze (Let op, dit is exclusief trendboekje/digitale kleurkaart). Gebruik hiervoor de actiecode NIA25. Hieronder zie je de opties, op de website van Jantrendman lees je meer.

  • Fashion Membership € 129,- (ex. btw)
  • Interior Membership € 129,- (ex. btw)
  • Company Membership € 239,- (ex. btw)
  • Fashion + Interior Full Membership € 1.195,- (ex. btw)

voor wie is dit interessant?

Als je een creatief beroep hebt en je bezig houdt met de visuele taal voor de toekomst, geeft deze presentatie visie, energie en inspiratie. Het leidt tot inzicht in het hoe & waarom van de hedendaagse consument en wat hun toekomstige behoeftes zullen zijn.

Al deze kennis kun je vervolgens toepassen op je merkidentiteit, productvormgeving, design, styling, marketing of visual merchandising zodat de consument zich nu - en in de toekomst - thuisvoelt bij je merk of bedrijf. 

Ben jij een early bird?

In de trendpresentaties worden consumer trends vertaald naar thema’s. Met beeld, film en tekst wordt een sfeer gecreëerd waarin nieuwe diensten & producten, silhouetten & vormen en materialen & kleuren een beeld schetsen voor de toekomst. Vanuit abstracte inspiratie maken we een vertaling naar concretere informatie om je merk, bedrijf, product, campagne vorm te geven.

De perfecte kickstart voor je nieuwe seizoen!

Mis het niet en schrijf je in voor beide trendevents. Doe je dit voor 1 november dan krijg je early bird korting! Gebruik de kortingscode EARLYBIRD bij je aanmelding en voor 15% korting. Het exacte programma wordt de komende weken bekend gemaakt.

Reserveer hier je plek!