Info-ochtend Dessin Ontwerpen

Info-ochtend Dessin Ontwerpen

Dessins zijn 'terug van weggeweest'

Textiel is de toekomst en de interieurs mogen weer wat speelser. Prints zijn daarom niet meer weg te denken uit het interieur en zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting met textiel en behang. Dessins zijn 'terug van weggeweest' en geven jouw stylingplan een extra (kleurrijk) accent.

Voor professionals in het interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor stoffen en behang, biedt NIA ACADEMIE een basis vakopleiding aan van 8 dagen. Tijdens deze opleiding leer je dessins ontwerpen in het programma Photoshop (Elements). Overweeg jij om deze opleiding te gaan doen maar wil je eerst kennismaken? Dan ben je van harte welkom op de Info-ochtend Dessin op maandag 4 februari in De Woonindustrie! 

Kom langs

Wil je eerst kennismaken met onze docent, de lessen en de dessinontwerppraktijk? Op deze ochtend heb je ruimschoots de gelegenheid om te ontdekken of het iets voor jou is! Tijdens deze dag volg je een proefles Dessin Ontwerpen door onze docent Marianne Hoogstraten en volg je een interessante lezing van een dessinontwerper. De ochtend duurt van 10.00 - 13.00 uur, met aansluitend een lunch.

 

 

 

Docent Dessin Ontwerpen Marianne Hoogstraten

Programma

Maandag 4 februari

Let op, het programma is nog niet helemaal definitief

09.30 - 10.00 uur   Inloop met koffie/thee/lekkers

10.00 - 10.30 uur   Welkom/intro NIA ACADEMIE

10.30 - 12.30 uur   Proefles

12.30 - 13.00 uur   Lunch

Aanmelden Info-ochtend Dessin 4 februari 2019

Kosten voor de Info-ochtend Dessin zijn € 7,50 (bijdrage voor lunch).


Inschrijving Info-ochtend Dessinontwerp ma 4 februari 2019

Naar de voorjaarsbeurs

Wil je liever naar de proeflessen Interieurstyling (Fase 1) en Interieur Ontwerpen (Fase 2)? Dat kan ook in de Woonindustrie op maandag 11 februari. Tussen de proeflessen door kun je ook nog gratis de voorjaarsbeurs van De Woonindustrie bezoeken. Dit geldt alleen voor aspirant-studenten, losse aanmeldingen voor de beurs zijn niet mogelijk.

Bron afbeelding: Designed for Living